Gilera Nexus Dzoni 0 Napisano Maj 22, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao ja sam Dzoni i vozim nexusa skoro 5 godina i do sada nisam imao neke vece probleme..tu i tamo neke sitnice. E a sada nexus nece da upali .da da napomenem da sam ga zimus palio na kablove jer je bio ispraznio akumulator , upalio i vozio sam ga malo da se dopuni...doslo lepo vreme i registrovao ga a nexus nece da upali , prvo nije hteo ni da zavergla a sada vergla al ne baca varnicu na svecici i ne cuje se pumpa za gorivo , pa me zanima da li je do imobilajzera ? ili kompjuter ? regler ? neki relej ? cetkice na alanseru ? Ako znate nekog ko se razume u Nexusa i kako da ga kontaktiram ? Unapred se zahvaljujem ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5179 Napisano Maj 22, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 6051 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Džoni i dobrodošao Ovaj deoForuma služi samo da se predstaviš i napišeš par reči o sebi ev. svom motoru. Sve ostale odgovore traži u za to predviđenim podforumima. Konkretno kod tebe Maxiscooter - Tehn. kutak a tamo ima tema o Nexusu pa pitaj sve što te zanima, ima stručnih ljudi koji će ti pomoći. Navedi i odakle si Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...