Spajk 828 Napisano Maj 18, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje kolege sa druma,moja ideja je da pruzimo konkretnu pomoc ugrozenima. Svako od nas ima viska upotrebljivih kucnih i licnih stvari. Verujem da ima mnogo ljudi koji su izgubili sve i svaka upotrebljiva stvar mu je dobro dosla. U ovoj temi bi ostavili spisak tih stvari koje bi od srca poklonili a takodje mozete pisati i sta je potrebno nekome koga poznajete ili od porodice pa se to mozda i nadje u nekom podrumu,tavanu itd..tehnika,namestaj,gradj.materijal,garderoba itd,itd... Mislim da bi komunikacija mogla ici preko PM jer ne bi voleo da to neko iskoristi,pozove se na forum,dobije stvari i zavrsi sve to na nekom buvljaku.. Molio bi Vas da tema bude bez suvisnih postova vec konkretno IMAM i POTREBNO JE... IMAM visak - 4 singl kreveta sa dusecima (mogu se spojiti pa izgleda kao bracni) - deciji rasklopivi krevetac,putni - televizor samsung 54cm ekran(obican tv,mene sluzio extra) - 6 litara bezbojnog firnajza - muska,zenska i decija graderoba (decak do 1g i devojcica do 5g)jakne,pantalone,patikice,cizmice...(brzo ce zima) Ako se setim jos neceg dopunicu u drugom postu,sve stvari mogu licno isporuciti bilo gde u Srbiji.. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...