Shecki 176 Napisano Maj 16, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima . Kupio sam XT600 Teneru sa izvadjenim frajlaufom koji sam onako u delovima dobio uz motor, sa obrazloženjem da je izvadjen jer se "uključivao u vožnji" Iskren da budem, prvi put sam čuo za tako nešto, jer obično kad frajlauf crkne, on proklizva. Doduše, falilo je 4 rolne, koje sam nabavio i rešim da ga spakujem na motor i probam. Bili su u pravu, kad probam da motor zakurblam ili ga na alnaser zaverglam, on ostane zaglavljen. Probao sam da okrenem rolne, pošto nisu simetrične i isto se dešava. Da li je slučajno imao neko takav problem?? Inače, frajlauf "hvata kao lud" da se tako izrazim, ali izgleda i više nego što treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Maj 20, 2014 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Desilo se na Viragu coveku u voznji i od alnasera je ostao samo pepeo. Kod tebe bi mogao da bude razlog zarisovanost kliznih povrsina i propadanje cementacije, losa cirkulacija ulja, ili je neko nekada brusio povrsine(rade ljudi to) tako da je veliki zazor izmedju rolnica i kliznih povrsina. Slican problem moze praviti i opruga koja vraca rolnice, a rolnice moraju biti poredjane u jednom smeru sto se moze proveriti i dok je mehanizam u ruci. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...