mitar76 4 Napisano Maj 13, 2014 U prolazu, 28 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha TDM 4tx 2000g Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, zanimame dali je neko radio uvoz motora iz Amerike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojssa 1746 Napisano Maj 13, 2014 Којекуде, 484 postova Lokacija: Borča-Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Pretrazi malo, imas temu - Prodaja motocikala iz uvoza, ljudi iz Ivanjice uvoze iz USA pa tamo vidi sta te zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 36 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/101033-prodaja-motocikala-iz-uvoza/page__p__1623814__fromsearch__1#entry1623814 pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitar76 4 Napisano Maj 14, 2014 U prolazu, 28 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Yamaha TDM 4tx 2000g Prijavi odgovor kao problematičan Znam video sam motore. Kada sam postavio temu mislio sam na ljude koji su za sebe uvozili motor. Svaka čast ljudima u Ivanjici rade zbog profita, nisam zvao, a konkretno me zanimaju kruzeri pa predpostavljam da Hondu koju imaju u ponudi nije ispod 4500 evrića. Ako nekon zanima malo sam istraživao, čisto poredjenja radi ovaj suzuki intruder 1500cc, 2003 ( ) košta 2999 dolara, a to mu dodje oko 2100 evra, ali nisu ni pare problem kad pogledate motor koji je u fulu videćete da takav kruzer za te pare kada i uračunate prevoz, carinu i ostalo kod nas nemožete naći e o tome se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RS125 (2) 0 Napisano Jun 5, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Koliko bi na nase table izasao motor koji je u USA i tamo kosta ~9500e? Transport, carina, svi troskovi do registracije? Onako odokativno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...