Djuxy 1757 Napisano Maj 13, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1517 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Sa novom ženom stigla je u paketu i nova vitka u struku veš mašina, tako da je moja stara "momačka" sada višak.. Pa da krenemo.. Gorenje WA-583 godište : 2006 ili 2007 (nisam baš siguran) garažirana od početka u nju su sipani najkvalitetniji japanski praškovi i omekšivači redovno brisana prašine sa nje Ja kao dečkić nisam znao za druge programe pa je korišćena samo za onaj osnovni na 30 i 40 stepeni Cena ....ja malo gledao i mislim da je 10.000 din korektna cifra. Slika je sa neta jer me mrzelo da je slikam, ali je sve isto. A sad ozbiljno... Do sada se nije kvarila a nadam se da će tako i ostati. Mašina ima boravište u Beogradu. Đura 063433254 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3602 Napisano Maj 13, 2014 Malinar u pokusaju, 1716 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Treba povremeno prati i na 90 stepeni, da bi se unistila ona bakterija (legea ili kako se vec zvase), mada i novi vlasnik moze to da odradi bez problema. Ovu masinu imam u selu i svidja mi se sto nije poput ovih danasnjih fensi masina koje su predvidjene da peru potpuno cist ves. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 13, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imam istu ovakvu - odlična je, od 2005 kad je kupljena, do sad - majstora nije videla ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 13, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan A da ti nju ipak malo ostavis, posto se sa danasnjim zenama nikad nezna.... 8 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka Peka i drugari 880 Napisano Maj 13, 2014 veseli stomatolog , 860 postova Lokacija: Beograd Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan zenu ili masinu??koga da ostavi?? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Maj 13, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Ja prodajem svoju , pa ko je zainteresovan http://www.limundo.com/kupovina/Tehnika/Bela-tehnika/Bela-tehnika/Masina-za-pranje-i-susenje/24291221 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8643 Napisano Maj 13, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Imam istu takvu, zatekao kod žene u stanu. pere treće dete, stara 12 godina. Mada promenjen programator pre dva meseca. Do tada ništa. Nekada pere i dve ture dnevno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Maj 13, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je odlicna masina, ne bih menjao moju 11 godina staru za neku novije generacije. U proseku pere po dva puta dnevno i za svo to vreme sam samo zamenio lagere i kais. Prijatelju ostavi ti ovo negde jer sa ovim novima nikad neznas na cemu si. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...