cirkus 0 Napisano Februar 7, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Placam kesom po dogovoru. Ponude iskljucivo na 064/233-82-56 Dragan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Februar 8, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijatelju, da li bih bio ljubazan da nam napises koje sve motore imas, mozes i na p.p. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkus 0 Napisano Februar 8, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nebih sad da pisem o tom mozes me nazvati pa da se ispricamo . Koliko vidi u tvom potpisu ti imas z900 ili si ga imao ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale z900 328 Napisano Februar 8, 2008 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CB 750 K, CB 750 C, CB 750 F, VF 750 S, VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Imam z900 zelene boje vodi mi se u saobracajnoj na 75', a po broju sasije i motora moj model je 73'. To je nekad bio motor od Ljube Bajkera i Taleta ali motor nije na prodaju mozemo samo da se druzimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkus 0 Napisano Februar 9, 2008 U prolazu, 3 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Srecno se vozio i uzivaj na njemu ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...