mr.speed 0 Napisano Februar 6, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Jesenas sam kupio R-6 i nesto mi zvecka u motoru (nije radilica ni razvodni lanac). Da li neko moze da mi pomogne oko toga sa nekim savetom,predlogom ili dijagnozom. Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 6, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan dali imas kakvih problema sa mjenjacem? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.speed 0 Napisano Februar 6, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Sa menjacem je sve ok.Trokira mi kada dodje 11000-12000 obrtaja i u 5 i 6 brzini na tim obrtajima gubi snagu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 6, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan sve mi se cini da je dihtung glave Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.speed 0 Napisano Februar 6, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ga odvezao do majstora koji kaze da je nesto sa ventilima.Da li su rastelovani ili osteceni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 6, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan ako jako lupa,moze biti prije da je ostecen,ako lupa malo,onda ih treba nastelati,ali ako lupa i baca na uspuh dosta dima,bojim se da je glava ili dihtung Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.speed 0 Napisano Februar 6, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Ne lupa jako.Na auspuhu nema nista dima a nema ni karter gasove. Hvala na pomoci.Malo sam se uplasio da je nesto ozbiljnije i nadam se da samo stelovanje fali. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Februar 7, 2008 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Imam delova, ako ti treba javi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Februar 7, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam ga odvezao do majstora koji kaze da je nesto sa ventilima.Da li su rastelovani ili osteceni... Da li ti zvecka na leru? Takodje i kada se vozis, pa oduzmes gas, zvecka onako? Moze da bude korpa kvacila, tenzioner lanca bregaste a moze da se desi da je to normalan yamahin zvuk kako kazu yamaha tick sound. Procitao sam dosta o tome na stranim postovima, sve zavisi koliko je motor presao... Javi mi se na pm mogu da ti pomognem Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.speed 0 Napisano Februar 8, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan nemam nista protiv tebe havarisani,hvala na ponudi i nadam se da se zbog delova necemo cuti,ali ko zna... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mr.speed 0 Napisano Februar 8, 2008 U prolazu, 9 postova Lokacija: Subotica Prijavi odgovor kao problematičan Zvecka stalno,i na leru i na vecim obrtajima.Nije klasican Yamahin zvuk jer sam osluskivao i drue sestice.Majstor je mislio da je razvodni lanac ali kad je cuo na drugoj sestici kojoj je sigurno lanac bio za menjanje onda je promenio misljenje.Sumnja je pala na ventile a sta je,obavesticu vas sledece nedelje kad ga otvori. Hvala u svakom slucaju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...