Džoni Šova 18 Napisano Maj 9, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, treba mi bukvalno samo dzek, jer ovaj moj gubi kontakt i izgubio sam svetla. Ako neko ima neke stare crknute nek javi. Hvala! Nikola Novi Beograd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano Maj 9, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Probaj u Moto Klinici na 064 425 20 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džoni Šova 18 Napisano Maj 10, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan A verovatno ce da mi kazu imamo da da polovne namotaje, 40 evra, a meni trebaju neki koji su vrisnuli samo dzek da skinem Probacu sutra ako nista drugo barem da vidim, jer nemam ideju gde bi mogao da nadjem. Hvala na ideji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Maj 10, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan A sto ne bi za pocetak skinuo dzekove i spojio zice i izolirkom uhvatio ili ako nista drugo nadji muski I zenski dzek sa istim brojem vodova pa stavi taj umesto ovog sto sad imas tj zameni oba sa dva nova ispravna iako nisu isti, struji je svejedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džoni Šova 18 Napisano Maj 10, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja reko da ne eksperimentisem sa strujom, otkud znam da ne bude bum bum eksplodirn. Mislio sam i ja da se to nesto zbudzi tako, ali ovo je bolja varijanta da se skine dzek sa nekog starog crknutog namotaja, najbolja prica da je dzek originalni, a zice se spoje pa se spoje. Sigurno moze i ovako, stoji mi sad kod majstora, trazimo i ja i on resenje, sad videcu, opet ce da zanoci kod njega do sledece nedelje, pa kisa krece da pada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džoni Šova 18 Napisano Maj 10, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan A realno moracu da zbudzim nesto, samo dobro da izolujem. Vozim ga dosta po kisi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Maj 10, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kontakata ima taj dzek? Ima jako puno dzekova sa 4-5 kontakata koji mogu tamo da se nabudze. Takodje mozes u prvu ruku da skines dzek, stavis one spojnice sto idu u razvodnu kutiju ne znam kako se zovu, kupuju se na koju duzinu oces, bela plastika unutra metal i ima dva sarafa i zasarafis zice sa oba kraja. A najbolja solucija samo zicu na zicu i termoskupljajuca plastika kao izolator to nema sanse da se raspadne od vibracija. Po meni nema potrebe da striktno vijas original jer je struji svejedno a sacuvaj ovaj dzek sto imas pa jednog dana ako budes menjao namotaje mozes opet da prikljucis da bude fabricki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džoni Šova 18 Napisano Maj 10, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Beograd - Friedrichshafen Motocikl: Piaggio Typhoon 50 / Kawasaki z900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi tu skuter do ponedeljka, džudži kod majstora, ne mogu da se setim. Al jos jednu stvar sam primetio, saug mi izgleda radi i u voznji, jer ja kada stanem na semaforu on brekće kao kada ga palim kad je hladan. A namotaji tu na fazi za svetla imaju ulogu i u radu sauga valjda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...