king_julien 2567 Napisano Novembar 6, 2015 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja nešto ne volim Google photos. Ne sviđa mi se što moraju slike da srozavaju na manju rezoluciju. I što mora da se plaća za HD prostor. Na flickr je mnogo drugačije, mnogo profesionalnije jer se samo na to baziraju. Niksa kada stignem popodne gledam slike obavezno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Novembar 16, 2015 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Tehnika sa slikama i formatima , hoće li biti neki video na YT, vredelo bi to na tanane odgledati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Novembar 16, 2015 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan YouTube ili na Flickr nalogu da upload video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Februar 8, 2018 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Evo Prvog dela namontiranog materijala...........Nikola radio i napravio po meni jako lep video..........lep i poučan. Eto i mladjeg naraštaja kako grabi krupnim koracima kroz moto Svet........putovanja. Preporučujem iskreno da pogledate, zanimljivo je i poučno. https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Ffeature%3Dyoutu.be%26v%3DtDP73zHc7g8%26app%3Ddesktop&h=ATODQocdrgsKh1d8ne-Y76GUlxOX1-07Lz4JIJHajsperUq2nasshLU5XcpT_WVE1jkIjbhse1s5PSs1UIHtye4H7twYzI9pJXNoPkK9DzQGh7_JajdAPSZ9KbC9qed3tsTnjcfOGboqi5N0Yg01W7zQ&s=1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Februar 8, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lepo to napisa Marokanac :-) Prvi deo filma Afrika pred VAMA... Putopis drugi deo će uskoro, kao i drugi deo filma... Nadam se da ćete uživati :-) 3 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano Februar 8, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Sef ! Kajne capcarap ovde ?! Tu ! Kajne capcarap a ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chuky 94 Napisano Februar 8, 2018 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Kladovo Motocikl: Suzuki INTRUDER C800 VOLUSIA Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci!!!Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Februar 8, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Odgledao s apetitom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Februar 8, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan U cugu sa malo disanja i mnogo smeha sam procitao ovaj putopis.bas lepo napisano i uradjeno . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 9, 2018 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Putopis je fenomenalan, a tek dočaravanje svega, ma nemam reči. Jel znaš da sam nik_sa baš pre neki dan mislio o tebi i tvom putopisu. Reko sebi čoveče šteta za onaj onakav putopis zajedno sa odličnim pisanjem da se ne završi, a tolike godine prođoše reko ma nema šanse. Kad ono izgleda da sam te prizvao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Februar 10, 2018 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pročitah danas u jednom dahu sve od početka, oduševljen! Fenomenalno si dočarao sve, a verujem da je sve to u stvarnosti još fenomenalnije.Sestra misli da sam na nekim drogama jer ceo dan blenem u telefon I smejem se. Sent from my HTC One M9 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Februar 10, 2018 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja odgledao sa ocem klip, on kaže auuu čoveče pa ovi bolje uklope nego one što plaćamo sa RTS-aHoćemo nastavak.P. S. Očekujem(o) uskoro i Mongoliju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano Februar 10, 2018 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Snimak je odlican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1512 Napisano Februar 11, 2018 Никад не једи жути снег!, 714 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Da nosim sesir, sad bi ga skinuo u duboko se naklonio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pismiga 20 Napisano Februar 16, 2018 Svrati ponekad, 114 postova Lokacija: Negotin Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan ovakvu ekipu za pozeleti na putovanju, verujem nikad dosadno sa njima ... FENOMENALAN putopis ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano April 24, 2020 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Final destination Ovaj svet nikada nece biti jedan. Iako su svi ljudi isti. Male razlike u boji, nacinu odevanja ili očima. Svejedno. Razdvojili smo se granicama i to je ono sto me sprečava da ostanem u ovom raju. Skromno, ali srećno i nasmejano stanovništvo. Ukusi oni pravi, plodovi koje je izgradilo sunce, čista voda i ljubav onih koji ih uzgajaju. Povratak u naš svet, tako lep a tako proklet. I jaganjce i prasiće fabrikujemo a sok od narandže nam je voda sa narandžastom bojom. Hajde malo i drugacije da razmisljam...kući me neko i čeka. A ovde sada... taliban kamilovođa bi me sačekao-s nekom motkom zbog one zastave. Hajde ti kući blago meni. Ukrcavanje na trajekt. Za desni fuzaster mornarski čvor pa zategni preko sedišta – ali poturi nešto na njega da ne ostanu tragovi ! Zategni ! Motor na ćopavoj da stoji ! I onda mirno gledaj kroz prozor tlo Afrike kako nestaje iz vidnog polja, tuguj za njom. Imaš za čim i tugovati. Ali i sanjaj sledeći odlazak. Jer neko reče... Africi se uvek vraćaš. Alžesiras i ta Evropska gužva nama poznata, prolećemo kroz sve to, hitamo ka Barseloni preko Malage, Granade, ValDepanasa, Utiela, i Requene Malaga je prizor nestvaran, poigra se more sa arhitekturom, mirisi sa vetrom, a putari sa Tempranillom pretpostavljam. Tipično crveno vino ovoga kraja, meko i mlado, pojavi se i neko kompleksnije... e njega su izgleda pili. Na svakih 300 metara kružni tok ! Da li je bilo copy&paste ili šta je ali već nam je dozlogrdilo. Bacim pogled desno i poželim tu živeti, kuće uz more, sunce i miris Španije. Pitaće neko kakav je to miris ?! Originalan. Kao i Hugo Boss zeleni recimo. Miris Španije šteta što se nepakuje u sprej ili možda kao jelkica za kola. Tako bih mogao živeti u Španiji. Oko Granade sreća koja nas je do sada pratila nas ostavi... da li je pogrešila put ili šta joj bi ne znam ali nas uhvati užasno nevreme. U zadnjoj sekundi uletosmo na Repsol pumpu – koja ne radi. Na toj deonici ima 129 pumpi i samo jedna koja ne radi. E ta je naša. Nevreme jedno 20minuta i odosmo mi dalje. Vožnja uglavnom pun gas i pravac Requena. Poznati hotel ulice i restoran. Dočeka nas naš prijatelj s ljubavlju i ugosti i bolje nego što zaslužujemo. Umor nas je uništio i mi smo samo za spavanje. Opet nosi kofere i utoni u san. Jutro, umorni i dalje ali da se voziti. Pravac Barselona ! Bukiram neki privatni smeštaj u centru Barselone i to zamalo da nam bude prvo odredište u Barseloni – kad kaže Bosanac, idemo prvo u Kamp Nou ! Kakav sad Kamp Nou šta ti je to nesrećo ? Jel to poslastičarnica ? Kako ti znaš za nju ? On se smeje... pa šta se smeješ pukom srećom si živ ostao kod onih majmuna, sad se smeješ.... kaže ma kakva poslastičarnica... ??? Sigurno neki veliki Audi otpad možda odatle uzima delove... Vidim ja da izgleda mnogo grešim čim se i Novica smeje ko blesav. Ma ljudi recite mi gde je ta kafana ili javna kuća šta je već, da kucam u navigaciju da se to ide blago meni. Kažu stadion... Stadion Barselone. A ja kad sam bio mali vakcinisan protiv fudbala i šta ću ne znam. Valjda će mi narod oprostiti. Kamp Nou, Aristides Maillol ulica naše odredište. Moji saputnici se i dalje cerekaju. Ja šta ću, gunđam nesto sebi u bradu i ćutim. Zaboraviće ovo samo ako dobiju amneziju, drugo me ništa ne spašava. Beton, ograda I to zaključana, ali oduševljenju mojih saputnika nema kraja. Došli na kamp Nou pazi molim te. Dok se oni fotografišu u 101 pozi ispred stadiona, kucam u navigaciju Šabac. Odavde krećemo kući direktno i bez stajanja. Naša avantura je ukupno trajala 12 avanturističkih dana. Oko 8500km. Još par zanimljivih činjenica, BMW R1200GS trošio je u proseku 5.5lit/100km, Super Tenere 1200 6.5lit/100 i VStrom650 7.5lit /100km rekordnih. Razlog visoke potrošnje je što smo uglavnom išli prilično brzo i natovareni. Luksuz od 12 slobodnih dana smo potrošili na najbolji mogući način, i ostaje nam da se sećamo, da ponekad zavirimo u foto album i podsetimo se svega. Šta vam treba za putovanje ? Okvirni plan i volja. Ostalo verujte da će početi samo da se pojavljuje. Sklopiće se kockice. Do sledeće avanture, pozdravljaju vas novopromovisana zvezda moto sazvežđa Bosanac (ko bi rekao da u njemu čuči takav talenat), Novica (samo 3kg se usput ugojio), i moja malenkost Nikola. Osedeo sam i smršao 5kg pazeći i boreći se s mojim saputnicima. Šta čekate ? Nije Maroko u Japanu ! Pakovanje i hajde gas ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2985 Napisano April 24, 2020 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan E pa bravo ti ga bate!Stvarno svaka čast i hvala što si na jedan vrlo zanimljiv način sa nama podelio jedno ovako putešestvije.(A sad paljba na ono drugo, da ga završiš, osedesmo i mi od čekanja) :-)Послато са Mi 9T помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zivko 299 Napisano April 24, 2020 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Procitao ponovo i opet se odusevio. Svaka Vam cast navoz ji a tebi posebno na pisanju putopisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazar991 14 Napisano April 26, 2020 U prolazu, 36 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čitao sa uživanjem, svaka čast na smelosti i pisanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Papisha 218 Napisano April 26, 2020 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Pećinci; Srbija Motocikl: Yamaha GTS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast čivijaši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6342 Napisano April 27, 2020 Enduraš, 6373 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Al si zbrzao ovaj kraj, al bar si završio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano April 30, 2020 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 4/27/2020 at 3:46 AM, aca-pn said: Al si zbrzao ovaj kraj, al bar si završio Ima tu jos nekih detalja sitnica, doživljaja...ali moram to sačuvati za knjigu koju ću nadam se objaviti sledeće godine 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1813 Napisano April 3, 2021 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Naš drug. Brat. Prijatelj. Otac. Napustio nas je noćas. Otišao je da vozi nannekom drugom svetu. Na Balkanu svako ima nekog svog Bosanca. Mi smo imali sreću da smo imali najboljeg. Dejan Isaković Bosanac, umro je noćas u Šabačkoj bolnici od Covida. Putuj dobri moj. Iskreno saučešće porodici.Pre tačno 7 godina na današnji dan smo zajedno krenuli u Afriku, a danas nam Bosanac ode na put bez povratka.Sent from my SM-G9980 using Tapatalk 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tumbe 3305 Napisano April 3, 2021 Drug član, 286 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KTM 890 Adv, BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan Najiskrenije saučešće Dejanovoj porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...