DaliborBP 1243 Napisano Januar 13, 2015 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Ufff... kud' sam naisao na ovu temu i spisak sa brojem 24. koji je ostao upraznjen ... Vratih se par meseci unazad i opet neka tuga me obuzme! Toliko sam cekao 4.skup i toliko baksuzan ispadnem! Bilo kako bilo, cekam peti jubilarni skup .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Januar 13, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Nek' si ti nama ziv i zdrav a susreta ce biti... Pokusacemo da budemo sto bolji i da ne budemo monotoni... Sad ce leto - samo sto nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1243 Napisano Januar 14, 2015 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Nek' si ti nama ziv i zdrav a susreta ce biti... Pokusacemo da budemo sto bolji i da ne budemo monotoni... Sad ce leto - samo sto nije Da, da... brzo ce jun... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...