brera 29 Napisano Maj 4, 2014 (promenjeno) Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moj auto koji vise nemam vremena da vozim pa mi stoji i propada. Lancia delta 2.0 turbo hf 193 KS, 1998 gog. kod mene oko 7 godina slabo se vozila (presao sam svega tridesetak hiljada sa njom) presla 201000 km auto u dobroj kondiciji ali je zub vremena poceo da ga grize po levoj strani patosa (videce se na slikama). Turbina promenjena i usisi malo radjeni, (nisam ja radio) nema gas, registracija istekla, trap odlican ima i zimski set guma na borbet petokrakim felnama 15'. Cena 1600e. PS. Onaj sprint sto se jedva vidi od prasine na prvim fotkama u garazi je isto moj i na prodaju je. Promenio Maj 4, 2014 član brera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano Maj 4, 2014 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je prica oko sprinta? Obozavam taj auto, jos od kad me je davno, davno deda vozio u istoj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Maj 4, 2014 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan ihhh da je integrale za tu kintu,i mene bi sprint zanimao sta kako kolko... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2083 Napisano Maj 4, 2014 Skuteras, 3704 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ocekujem do utorka da ce da mi otvori sliku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 4, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan dobro je i ako je ucita, meni nece 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Maj 5, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Meni ucitalo odmah Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 898 Napisano Maj 5, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2077 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ја још чекам Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1769 Napisano Maj 5, 2014 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...sa slikama je negde zapelo.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Maj 6, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta je sa slikama meni ih otvara bez problema, ima negde oko 50-tak slika (17mb) probaj da zatvoris pa ponovo otvoris. Sta reci o sprintu zaljuben sam u taj auto. Ja sam ga uzeo pre lancie i vozio jedno 2 nedelje i posle toga parkirao u garazu, spremio sam novac za kompletno sredjivanje jer mi se predhodno nije svidelo kako je odradjeno (predhodni vlasnik je restaurirao auto ali to po meni nije to odradjeno kako treba), inace auto je bio u potpuno ispravnom stanju kad sam ga parkirao, zadnji put sam ga oprao i provozao pre godinu i koji mesec i od tada ga vise nisam palio. Imam negde slike kako je izgledao posle tog pranja sad cu da potrazim i da okacim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Maj 6, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Auto je odjavljen zato nema tablice 86 god. 1.5l potrosih novce na zavrsavanje podkrovlja inace bi taj auto bio ko lutka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Maj 8, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Skidaj onda ovog Grunfa ! On bi sa 3 dolara i 20 centi uradio dva potkrovlja... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brera 29 Napisano Maj 8, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Z900 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Skidaj onda ovog Grunfa ! On bi sa 3 dolara i 20 centi uradio dva potkrovlja... I jos bi mu ostalo za nove gume Teska srca se danas rastah sa deltom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 8, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena za Alfu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1898 Napisano Maj 8, 2014 Drug član, 2870 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pošto alfa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 960 Napisano Maj 9, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ...ja sam mislio da imam brz net al`do delte ni traga ni glasa.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...