gorki 51 Napisano Maj 5, 2014 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda CX 500C Prijavi odgovor kao problematičan Pisem i placem,sahrana je u sredu u 15h,opelo je u 14:30 u kapeli u Kacarevu ne vidim slova druze moj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano Maj 5, 2014 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Laka ti zemlja, dobri covece. Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Maj 5, 2014 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru brate..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Maj 5, 2014 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan :care: :'( 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Maj 6, 2014 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi bože!!! Pre 15 min. sam čuo... idem u temu i lade mi se noge i ruke od straha i nade da nije Mungos Moje najdublje saučešće porodici i prijateljima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Maj 6, 2014 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam pregledao privatne poruke, našao sam jednu u kojoj šalje Mačku, Pablu i meni slike R1 koju je jesenas sa kumom kupio za stazu... kad je meni ovako loše mogu samo da naslutim kako je onima koji su ga dugo i intimno poznavali... molim da mi neko ko poznaje njegovog kuma "francuza" pošalje broj telefona ili e-mail, bilo šta!! . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Maj 6, 2014 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Dali se planira neki organizovani odlazak na sahranu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 6, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan http://www.webtv.rs/play/67178 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 283 Napisano Maj 6, 2014 Svrati ponekad, 447 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Ako će neko iz Zrenjanina ili preko Zrenjanina ići na sahranu, neka mi se javi na 0638858005 da idemo zajedno, ja idem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2639 Napisano Maj 6, 2014 Drug član, 1223 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ja sutra oko podne iz NS-a krecem za Kacarevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 6, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mammo i ja cemo krenuti iz Panceva oko 14h za Kacarevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan-Acimovic 7 Napisano Maj 6, 2014 U prolazu, 0 postova Motocikl: BMW R 850 RT, Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan U ime porodice Marinko, MOLIMO sve bajkere da sto je moguce diskretnije dodju sutra na Mungosovu sahranu... Nadamo se da nas razumete. Hvala Vam 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano Maj 6, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan jel zna iko sta se tu zapravo tacno desilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 6, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Kad ode neko takav kao sto je bio dobrocudni nasmejani dzin Mungos totalno je nebitno sta se desilo. Njega nazalost vise nema a svaka dalja polemika oko toga bila bi samo dodavanje soli na rane. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Maj 7, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan Mammo i ja cemo krenuti iz Panceva oko 14h za Kacarevo. Krećem i ja iz Pančeva......gde da se nađemo, pa idemo zajedno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Maj 7, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mammo i ja cemo krenuti iz Panceva oko 14h za Kacarevo. Krećem i ja iz Pančeva......gde da se nađemo, pa idemo zajedno? Mi ćemo krenuti oko 14h iz Željkove radnje, to je ugao Cara Dušana i 6. oktobra, Euro Auto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Maj 7, 2014 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan U ime porodice Marinko, MOLIMO sve bajkere da sto je moguce diskretnije dodju sutra na Mungosovu sahranu... Nadamo se da nas razumete. Hvala Vam Drugari, obratite pažnju i onima koji nisu na forumu na ovu molbu koju je Milan u ime porodice ovde postavio. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Maj 7, 2014 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petkos 15 Napisano Maj 7, 2014 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSXR 600 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno drag i prijatan covek. Zapamticu zajednicku kafu na pumpi pred poslednji Navak. Voleo sam da citam njegove postove...Neka mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Maj 7, 2014 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Maj 7, 2014 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskreno saucesce porodici i prijateljima naseg kolege "Mungosa".......... Poslednji pozdrav.......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 8, 2014 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce porodici i prijateljima. Poslednji pozdrav druze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Maj 8, 2014 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Прегелдах тему али нисам успео да видим нигде, да ли је пад са мотора узрок смрти или је Мунгос имао срчани напад? У разговору са једним колегом тако сам нешто начуо....Можда неко зна тачну информацију? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 283 Napisano Maj 9, 2014 Svrati ponekad, 447 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam prekjuče na sahrani, ono što sam čuo jeste da je naš nasmejani džin imao srčani udar, a da je pri padu slomio vrat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobanfox 5602 Napisano Maj 19, 2014 Zainteresovan, 670 postova Lokacija: Nürnberg Motocikl: Honda Varadero XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Teško je kad pročitam kad bilo kojim motociklista izgubi život a kamoli neko koga sam poznavao, makar i virtuleno preko foruma. Jako mi je žao što si nas napustio...stekao sam utisak da si dobar čovek :'( Počivaj u miru druže... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...