SHOKLA 1752 Napisano Maj 2, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem / primam na poklon / uzimam u zamenu... kako god Podizac ventila / klackalica za Qingqi SM 125 ili za Sprint Pulser 125 (identicne su masine). Mozda (najverovatnije) odgovara od jos kog modela kineskih masina, ali ja to ne znam... Nebitno da li je klackalica izduvnog ili usisnog ventila, posto su obe (ponovo) identicne. Nebitno da li je nova ili polovna, samo da je u funkciji. Ili ako znate gde bih mogao naruciti/kupiti... Nenad Kladovo 063/80-90-314 Hvala i POZZZ!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forest 319 Napisano Maj 2, 2014 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda NT700V, Kawasaki GPZ500R, Yamaha FJ1100, Kawasaki GTR1000, Honda VF500ADV, NSU Pretis 175, Suzuki DR750S Big, Honda XL600LM Prijavi odgovor kao problematičan Sprint Novi Sad: Massetehnic d.o.o. 21000 Novi Sad, Bajči Žilinskog 9 Telefon & fax: + 381 21 673 60 22 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3076 Napisano Maj 3, 2014 8-bit, 1898 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki marauder 125 ima isti motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Maj 4, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki marauder 125 ima isti motor. OK, thnx. Ali jos uvek nemam klackalicu/e, a ni info gde da ih nabavim.Imas li ti, mozda, od Marauder-a 125? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Maj 4, 2014 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki marauder 125 ima isti motor. OK, thnx. Ali jos uvek nemam klackalicu/e, a ni info gde da ih nabavim.Imas li ti, mozda, od Marauder-a 125? Рекао ти Форест Massetehnic d.o.o. Нови Сад Имају онлајн каталог на свом сајту, имаш телефон, позовеш и наручиш Ако не , постави слику и димензије па ћу да проверим на лицу места, ја сам близу њихове продавнице 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Maj 4, 2014 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki marauder 125 ima isti motor. OK, thnx. Ali jos uvek nemam klackalicu/e, a ni info gde da ih nabavim.Imas li ti, mozda, od Marauder-a 125? Рекао ти Форест Massetehnic d.o.o. Нови Сад Имају онлајн каталог на свом сајту, имаш телефон, позовеш и наручиш Ако не , постави слику и димензије па ћу да проверим на лицу места, ја сам близу њихове продавнице Evo ako treba idem i ja sa tobom za druga Nesu da kupimo klackalicu. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Maj 4, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki marauder 125 ima isti motor. OK, thnx. Ali jos uvek nemam klackalicu/e, a ni info gde da ih nabavim.Imas li ti, mozda, od Marauder-a 125? Рекао ти Форест Massetehnic d.o.o. Нови Сад Имају онлајн каталог на свом сајту, имаш телефон, позовеш и наручиш Ако не , постави слику и димензије па ћу да проверим на лицу места, ја сам близу њихове продавнице Evo ako treba idem i ja sa tobom za druga Nesu da kupimo klackalicu. Ako oni svi ne uspeju, ja znam čoveka koji radi tamo , pa i kad nema - može da " ima " 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Maj 5, 2014 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Nazvao prodavnicu u NS-u klackalica nova kosta 1350,00 i rece covek da salju pouzecem. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Maj 5, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, hvala Vam do neba!!! :care: Dok sam iscitavao ove Vase postove, Junior (za ciji motor i jurim deo) je bio pored mene, i virio mi je preko ramena... Negov osmeh - NEPROCENLJIVO!!! Ujutru zovem i narucujem. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2703 Napisano Maj 5, 2014 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Neso, ako bude nekih problema, javi pa ce resimo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Maj 7, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan OK. Hvala lepo. U Petak imam put za Bgd, ponecu stare klackalice, i proveriti da li cova koji radi sa delovima za Kineze ima bas za ovaj model. Ukoliko ima, kupujem od njega, na licu mesta, a ukoliko ne bude imao, zovem u pomoc kolege iz NS-a. Inace, u lokalnoj prodavnici Sprint motocikala, koja (navodno) saradjuje direktno sa zastupnikom, uvoznikom i distributerom istih, za JEDAN komad klackalice su mi trazili 2050Din... I onda ljudi pricaju da su Kinezi jeftini... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Maj 12, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nazvao prodavnicu u NS-u klackalica nova kosta 1350,00 i rece covek da salju pouzecem. Hvala svima na interesovanju, i na pomoci u ovoj temi. Klackalice kupljene nove, pronadjene u Bgdu, kupljene u Petak. Cena 550 Din/kom. Sledi pakovanje motorceta. LOCK-ujem temu. :zdravo: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...