shoqovi 0 Napisano April 29, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi... Jel zna neko gde u beogradu rade zamenu ventila na tocku? skinuo sam tocak zadnji i kontam lako cu naci...medjutim nije tako:/ ajm molim vas ako neko moze da mi kaze gde da odnesem i sta mislite o tome da stavim unutrasnju gumu humm? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano April 30, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Zadnji put sam išao u Top Tires , radi moto točkove i Vulco ali tamo nisam išao jer neće oni da skidaju točkove . Bilo ih još par ali sam sad već zaboravio koga sam sve pitao , jedini problem mi bio , kao što pomenuh , dosta njih neće da skida točkove ali si ti to već uradio . Guglaj malo naći ćeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6671 Napisano April 30, 2014 Ne silazi, 6551 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to skuter i zasto ti je to toliki problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano April 30, 2014 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Idi kod Peđe u Novu Laboratoriju, 064-1286-226 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexbudva 6 Napisano Maj 2, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: budva Motocikl: v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kad si vec skinuo nije nikakva filozofija odlepi gumu od felne odrezi stari ventil i novi stavi imas u svakoj vulkanizerskoj radnji. 10 min posla. Pa nije to bas toliki problem. poslato iz konzulata italije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...