cobracbr 0 Napisano April 29, 2014 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze li mi neko pomoci???Imam cbr-a 600F3 i ne radi mi kilometar sat e sad speedsenzor ne postoji na agregatu i da bi skratio sebi muke uz pomoc guglanja nadjem resenje,nabavim poklopac prednjeg lancanika sa speedsenzorom od cbr 900 tacnije agregat 917 i sve se uklapa original i senzor i poklopac i tropinski dzek ali sat nece da radi,menjao sam i probao tri KM sata,napon od 0,5V dolazi do tacke na instrument tabli i sve ok sto se tice instalacije i speedsenzora ali nece pa nece,video sam na netu mali uredjaj pod imenom SPEEDOHEALER za kalibraciju i ima li neko iskustva hoce li mi to pomoci ili ne@hvala unapred@ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 29, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako mislis "ne postoji na agregatu"? Zasto nisi nasao original senzor od 600 umjesto 900? 0,5 v mi se cini malo. Trebalo bi biti 2 - 3 volata bar, ali nisam ziher. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cobracbr 0 Napisano April 29, 2014 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je agregat od F2 koja nema elektronski senzor nego ide preko sajle sa prednjeg tocka i napon je od 0 do 5v malopre sam pogresio u pisanju izvinjavam se Kako mislis "ne postoji na agregatu"? Zasto nisi nasao original senzor od 600 umjesto 900? 0,5 v mi se cini malo. Trebalo bi biti 2 - 3 volata bar, ali nisam ziher. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 30, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nadji manual za taj F3 i provjeri kuda ide zica originalno. To je vrlo osjetljivo na interferncije (injectori, bobine, visokonaponske zice itd) i vazno je kuda prolazi do sata. Mozda ima neka granica ispod / iznad koje se signal ignorise, a signal je ometen. Ili ti je jednostavno riknuo sat. Mozda da probas sa nekim ispravnim F3, napravi produzni pa prikaci svoj senzor na njegov sat i zavrti zadni tocak (na stenderu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...