Jump to content

Moto Zajednica

Dobar dan

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Pozdrav svima,

Prvi put me je provozao drug na svom motoru pre par godina, od tada razmišljam i planiram kako da kupim svoj. Skupljam pare, gledam oglase, a sada sam blizu da to stvarno i učinim. Mnogo me je strah. Volim da u sve budem siguran, sve da proverim, pa sam tako i došao ovde. Postavljaću puno pitanja, motoristima opšte poznatih, meni nedokučivih. Budite strpljivi, možda i ja za nekoliko godina budem spreman da odgovaram na pitanja.

S poštovanjem,

Miloš Plavšić

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 7 postova
  • Motocikl: SC57, R1200GS LC ADV

Dobrodosao, pre svega ti zelim puno srece u izboru motora kao i u samoj voznji. Nema tu nista sto bi trebalo da te plasi, naravno ako ne planiras da letis sa njim, uz oprez nema tu mnogo rizika kao sto vecina moto-hejtera govori. Ja imam 23 godine, a prvi put sam seo na motor sa svojih 7 godina, bese to mali tomos tori, i imao sam takve dileme svaki put kada sam prelazio na vecu kategoriju. Jao pa kako cu, sta cu, gde cu...? Pa onda gomila nekih tipova koji u zivotu nisu seli na motor mi pricaju to je strasno tu se gine i sve tako. Sve je to u glavi, ako 'oces brzo, cuvaj to za stazu. Slobodno pitaj sve sto te interesuje, a na vecinu pitanja vec mozes naci odgovor na forumu, tako da pre svega malo pretrazis forum i verujem da ces imati brdo informacija, sto bi se reklo "iz prve ruke". Motor je jedna jako lepa sprava, i ako se pravilno koristi donosi mnoooogo srece i zadovoljstva, videces kad krenes da vozis, uvuce se pod kozu. Ajd u zadravlje, pa se vidimo na putu :moto3:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja