joso 0 Napisano April 25, 2014 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan svaki odgovor je dobro dosao unapred hvala!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2020 Napisano April 25, 2014 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa dosta zavisi i na kakva putovanja zelis da ides, kakvim terenom, kojom brzinom, sa koliko opreme i jos od kojecega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SchnitzelWagooon 10 Napisano April 25, 2014 U prolazu, 38 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Suzuki DR 650 RSE '95 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je tecnije, drvo, ili papir? Sta je brze, ili voz? I jedan i drugi imaju svoje prednosti i mane. Zavisi gde i kako ces ti taj motor koristiti. Opisi za sta ti treba motor pa ces i dobiti odgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano April 25, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan E sad ce igranka da pocne 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 25, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan E sad ce igranka da pocne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano April 25, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Osnovna razlika je sto je jedan sa1. cilindrom a drugi sa 2, tu pocinje polemika sta je bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 25, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bice zabavno Pratimmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano April 25, 2014 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Oba su od istog proizvođača ! Znači da i sam proizvođač pravi razliku... Ostaje samo namena. Transalp je bolji za duža putovanja. Dominator za istraživanja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dexbudva 6 Napisano April 25, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: budva Motocikl: v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dobri. Uzmi oba poslato iz konzulata italije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SchnitzelWagooon 10 Napisano April 25, 2014 U prolazu, 38 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Suzuki DR 650 RSE '95 Prijavi odgovor kao problematičan Nije samo to. 2 razlicite klase motora. Osnovna razlika je sto je jedan sa1. cilindrom a drugi sa 2, tu pocinje polemika sta je bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joso 0 Napisano April 27, 2014 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan koji je jaci,koji je stabilniji,mane,vrline, cene delova, vise treba da je za ofroad ali za put po malo SVE STO ZNATE NAPISITE SVE JE DOBRO DOSLO unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 27, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan Transalpov agregat je sigurno izdrzljiviji i dugotrajniji mada je malo potezak za ozbiljniji off road. Moj glas ipak za Transalp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 27, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dominator ti je vise za off road, 1 cilindar tako da za delove mozes uvek odvoiti $ uvek imaj ulja uz sebe jel zna da pije ipak je vazdusara, po meni je motor jeftin za odrzavanje Moj drug ga je vozio 4-5 god bez nekih velikuh problema, ja ga vozim tek pola godine i za sad je sve ok O transalpu jedino sto znam da je bolji za duuuuuuga putovanja , moze se koristiti i za off road i navodno dosta trosi al sigurno bolje ide jbg 2 V cilindra Al Dominator je moja preporuka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano April 28, 2014 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Transalp ili dominator ili ipak 4 tocka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 28, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide za Dominatora,kad vec hoces na off,nije Transalp za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joso 0 Napisano April 29, 2014 U prolazu, 35 postova Prijavi odgovor kao problematičan ciji je agregat izdrzljiviji najcesci kvarovi kod domine i translapa koliko kosta generalna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GUS 261 Napisano April 29, 2014 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: Banja Luka-Srpske Toplice Motocikl: AFRICA TWIN RD 03 Prijavi odgovor kao problematičan koji god uzmes nećes pogrijesti jer s hondom nema greske, osim ako neces voziti bas ultra mega giga hard rock off road. Mada opet bolje je transalp jer pozelices i na dalje puteve cestom do mora i sl.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 29, 2014 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Dominator ti je vise za off road, 1 cilindar tako da za delove mozes uvek odvoiti $ uvek imaj ulja uz sebe jel zna da pije ipak je vazdusara, po meni je motor jeftin za odrzavanje Moj drug ga je vozio 4-5 god bez nekih velikuh problema, ja ga vozim tek pola godine i za sad je sve ok O transalpu jedino sto znam da je bolji za duuuuuuga putovanja , moze se koristiti i za off road i navodno dosta trosi al sigurno bolje ide jbg 2 V cilindra Al Dominator je moja preporuka Ne znam odakle ti ovo da dosta trosi? Koliko znam trebalo bi da trosi isto ili manje od Domine. Plus na stranu sto vecina Dominatora voli da srkne i ulja. Moj glas bi isao za TA. Domina jeste bolja za off ali ne toliko koliko mislis da ce ti napraviti razliku a za sve ostalo ce ti TA biti udobniji i bolji motor pod uslovom da je u dobrom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano April 29, 2014 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sa TA ljudi vise putuju.Ali ima ovde jedean nas clan koji je otisao sa dominatorom u siriju.Opet ima onih pravih koji odose biciklovima u grcku na more. Kuoi sta ti se vise svidja svakao ces ga menjati za neko vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dmitar 29 Napisano April 29, 2014 Svrati ponekad, 108 postova Motocikl: Vetropir Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dvoumiš, uzmi nešto između ova dva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano April 29, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Ako se dvoumiš, uzmi nešto između ova dva. Honda SLR 650 ? NX 650 Dominator was the successor to the Honda SLR 650, with the same 650 cc single-cylinder engine. However, the SLR 650 and its successor, the Honda Vigor, more designed as a fun bike for road use rather than as pure Enduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano April 29, 2014 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Dominator ti je vise za off road, 1 cilindar tako da za delove mozes uvek odvoiti $ uvek imaj ulja uz sebe jel zna da pije ipak je vazdusara, po meni je motor jeftin za odrzavanje Moj drug ga je vozio 4-5 god bez nekih velikuh problema, ja ga vozim tek pola godine i za sad je sve ok O transalpu jedino sto znam da je bolji za duuuuuuga putovanja , moze se koristiti i za off road i navodno dosta trosi al sigurno bolje ide jbg 2 V cilindra Al Dominator je moja preporuka Ne znam odakle ti ovo da dosta trosi? Koliko znam trebalo bi da trosi isto ili manje od Domine. Plus na stranu sto vecina Dominatora voli da srkne i ulja. Moj glas bi isao za TA. Domina jeste bolja za off ali ne toliko koliko mislis da ce ti napraviti razliku a za sve ostalo ce ti TA biti udobniji i bolji motor pod uslovom da je u dobrom stanju. To da dosta trosi mi je dug rekao, zato ga kao i ne voli...."Rekla kazala" sve u svemu meni je transalp ozbiljiniji motor od dominatora.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano April 29, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Sam si sebi odgovorio. Transalp dominira. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Maj 7, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Četiri točka su najbolja, ipak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drvodelja 851 Napisano Maj 7, 2014 ., 437 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi dukatija multistradu 1000. Pitao je jedan, čini mi se prošle godine, šta da uzme od tako nekih motora tog tipa transalp, KLE, ne mogu da setim već koja je nedoumica bila u pitanju, ali znam da je hteo nešto u tom fazonu, jeftino i jednostavno. Posle dve stranice stručnih saveta trusta mozgova BJB zajednice čovek je prelomio da uzme multistradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...