boki.64 1951 Napisano April 27, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Posiljka koja ima vrednost u postanskom saobracaju je uvek knjizena posiljka-nemoguce je da se izgubi. Moguce je veruj mi, ali se svakako utvrdi gde je nestala, pa se onda utvrdi i kako je nestala, odnosno ko je posiljku ucinio "nestalom". Svojevremeno(ne tako davno) je to nestajanje paketa, odnosno citavih Dzakova (kako to u posti zovu), dovelo do istrage koja je rezultirala hapsenjem preko 20 lica. Elem, nekako mi se cini da me ovaj (Edvard ) zeza... Kaze, "hvala vam na interesovanju" i kaze da ce se raspitati i javiti mi u ponedeljak (valjda u vezi slanja obicnom postom). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sokobgd 500 Napisano April 28, 2014 Svrati ponekad, 312 postova Prijavi odgovor kao problematičan To kuciste je suvise malo da bi bilo u stanju da disipira 30W. Tu ili nema 30W ili nece dugo raditi ako ih ima. Super bright LED-ima treba ozbiljan hladnjak kako bi im temperatura ostala u radnom opsegu a na ovom kucistu ga nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano April 28, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Zinteresovan opcija 2 ( moze i 1 ali preferiram 2 zbog iskustva sa terena ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano April 28, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ovo je informacija za nas: "After checking, for Hong Kong post, the shipping cost is $23/kg, pls be noted." U kilogram staju dva seta. Dakle cena "prevoza" je 11.5 usd po setu. Sta cemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano April 28, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je smešna cena ! Ukoliko nema kvalitetnije ja sam zainteresovan NARAVNO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano April 28, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, treba nas minimum 10. Za bilo koju opciju. osim br 3 gde nas treba 20. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano April 28, 2014 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da su sva ova svetla flood tj. siroko bacaju. Mislim da mnogo vecu ulogu igraju spot svetla tj uzeg snopa...jos bolje u kombinaciji Kao ova ispod... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 28, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Evo, ovo je informacija za nas: "After checking, for Hong Kong post, the shipping cost is $23/kg, pls be noted." U kilogram staju dva seta. Dakle cena "prevoza" je 11.5 usd po setu. Sta cemo? ja sam i dalje zainteresovan. sent from On D Roud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 28, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam isto zainteresovan,nebitno je da li 1 ili br 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1408 Napisano April 28, 2014 Drug član, 1944 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nas ima preko 10 (ja izbrojao 12 plus 1 koji nije siguran). Evo mozemo da napravimo spisak ko sta hoce pa da vidimo za koju smo opciju. Evo mogu da pocnem 1. Bopk opcija - 1 ili 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano April 28, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nas ima preko 10 (ja izbrojao 12 plus 1 koji nije siguran). Evo mozemo da napravimo spisak ko sta hoce pa da vidimo za koju smo opciju. Evo mogu da pocnem 1. Bopk opcija - 1 ili 2 2. Aleksandar - 1 ili 2 . Preferiram 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 28, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan 1. Bopk opcija - 1 ili 2 2. Aleksandar - 1 ili 2 . Preferiram 1. 3. Djordjino - 1 ili 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 28, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan 1. Bopk opcija - 1 ili 2 2. Aleksandar - 1 ili 2 . Preferiram 1. 3. Djordjino - 1 ili 2 4. Lord Oblivion - 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ceperko 192 Napisano April 28, 2014 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Draganici, Raška Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan 1. Bopk opcija - 1 ili 2 2. Aleksandar - 1 ili 2 . Preferiram 1. 3. Djordjino - 1 ili 2 4. Lord Oblivion - 1 5. Ceperko opcija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano April 28, 2014 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Bopk opcija - 1 ili 2 2. Aleksandar - 1 ili 2 . Preferiram 1. 3. Djordjino - 1 ili 2 4. Lord Oblivion 1 5. Ceperko opcija 1 6. Marphi opcija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano April 28, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Bopk opcija - 1 ili 2 2. Aleksandar - 1 ili 2 . Preferiram 1. 3. Djordjino - 1 ili 2 4. Lord Oblivion 1 5. Ceperko opcija 1 6. Marphi opcija 1 7. Boki.64 (moze bilo sta) Treba da se dogovorimo o nacinu placanja i isporuci. Posto mora da se naruci zajedno, mogu ja da platim svojom karticom. Sto se tice isporuke, Kinez (Edvard) rece da je u jednom paketu dva seta, tako da bi morali da se dogovorimo i o tome. Dajte predloge. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano April 28, 2014 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan moj predlog je da Aleksandru sh. i meni bude poslat jedan set posto smo oboje iz Pa.,a sto se tice placanja,skupimo pare i uplatimo ti na racun pa ti (posto si vec rekao da mozes) platic kinezu.Nadam se da ce se Boki i Aleksandar sloziti sa predlogom..Ako sam dobro razumeo set sa dva kompleta kosta 6000 din? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano April 28, 2014 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan za led no 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano April 28, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za proveriti- iskustvo sa jedne porudzbine- proverite šta je podrazumevano pod setom, negde to bude par tj dva emitera, a negde pod setom se podrazumeva komplet od jednog svetlosnog emmitera (LED svetla u ovom slučaju) i pripadajućih kablova i konektora. Da ne bude cena za jedan komad (set), a pomislite da je u pitanju par LEDara 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano April 28, 2014 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan ako je jedna dioda,ja odustajem. ali mislim da su dva komada u setu. moze uplata na racun. ja sam iz beograda. sent from On D Roud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano April 29, 2014 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za proveriti- iskustvo sa jedne porudzbine- proverite šta je podrazumevano pod setom, negde to bude par tj dva emitera, a negde pod setom se podrazumeva komplet od jednog svetlosnog emmitera (LED svetla u ovom slučaju) i pripadajućih kablova i konektora. Da ne bude cena za jedan komad (set), a pomislite da je u pitanju par LEDara Bravo kolega, da nisi skrenuo pažnju ne bi ni primetio: lepo piše - cena za komad (piece ne pair) što ne samo da menja prividno povoljnu kupovinu, nego može i da napravi problem sa carinom (nisam siguran, ali mislim da i vrednost poštarine ulazi u carinsku osnovicu ). Računica je sledeća: - opcija 1 - 23,75$ x 4kom. (2 seta) + 2 x 23$/kg (2 kom. teški 950g, 4 - 1,9kg) = 141$ ili 102eur - opcija 2 - 14,25$ x 4kom. (2seta) + 23$/kg (2 kom. teški 510g, 4 - 1,02kg) = 80$ ili 58eur Uprošćeno: cena po "čoveku" (ako nema dodatnih troškova potencijalnog carinjenja) oko: - opcija 1: 50eur - opcija 2: 30eur Šta sad? Utiče li ovo na spisak? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 29, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Meni i Ceperku mozes poslati isto zajedno,naravno dogovoricemo se oko placanja sa tobom,naravno ako se i Ceperko tako slaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano April 29, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, da bi razjasnili situaciju oko broja lampi u pakovanju, poslao sam upit, pa cemo znati kako stvari stoje. EDIT: Mada sad videh na dnu. Packaging Items per Carton: 2 Pieces/Box Package Measurements: 25X20X7 cm Gross Weight: 0.95 kg Package Type: 2 pcs in 1 gift box Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1300 Napisano April 29, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Varijanta od 30w: 2 pcs in a box pise dole, a gore u zaglavlju kod cene piše 23.75usd/ piece, da vam ne napravi zezanciju i problem, ajd cena manje više, nego da vas ne rebnu ovi naši na carini pa bude osetno skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1951 Napisano April 29, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo odgovora: Hi Bora, Standard packaging is 2 pcs/1 pair in 1 box,pls see attached pic. Regards, Edward A evo i slike: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...