boki.64 1956 Napisano April 29, 2014 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Da azuriramo spisak 1. Bopk opcija - 1 ili 2 2. Aleksandar - 1 ili 2 . Preferiram 1. 3. Djordjino - 1 ili 2 4. Lord Oblivion 1 5. Ceperko opcija 1 6. Marphi opcija 1 7. Boki.64 (moze bilo sta) 8. M a R k o br. 2 @Nimmin, are you in? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano April 29, 2014 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan 1. Bopk opcija - 1 ili 2 2. Aleksandar - 1 ili 2 . Preferiram 1. 3. Djordjino - 1 ili 2 4. Lord Oblivion 1 5. Ceperko opcija 1 6. Marphi opcija 1 7. Boki.64 (moze bilo sta) 8. M a R k o br. 2 9. Nimmin, opcija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano April 29, 2014 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan cekaj sad,23$ jedna lampa iz seta ili dve? ako je jedna ja odustajem. sent from On D Roud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano April 29, 2014 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Jedna, ne spominje se set, nego cena za komad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 29, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Sad ni meni nista nije jasno,koliko je cena za dve lampe da se dobije na kucnu adresu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano April 29, 2014 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan - opcija 1: 50eur - opcija 2: 30eur i to pod uslovom da ne plaćamo carinu. BTW, zna li neko koliki je procenat iznos carine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano April 29, 2014 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam razumeo drugacije...da je to cena za jedan par (2 lampe....) zato je i prilozio sliku...ispravite me ako gresim...ako je ovako kako nimmin kaze...onda na zalost, ne verujem da cu ucestvovati u ovome... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano April 29, 2014 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ja razumem kao Marphi da se za istaknutu cenu dobijaju 2 lampe a ne jedna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano April 29, 2014 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Bopk opcija - 1 ili 2 2. Aleksandar - 1 ili 2 . Preferiram 1. 3. Djordjino - 1 ili 2 4. Lord Oblivion 1 5. Ceperko opcija 1 6. Marphi opcija 1 7. Boki.64 (moze bilo sta) 8. M a R k o br. 2 9. Nimmin, opcija 2 10. Iron_Floyd opcija 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano April 29, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan - opcija 1: 50eur - opcija 2: 30eur i to pod uslovom da ne plaćamo carinu. BTW, zna li neko koliki je procenat iznos carine? Koliko te rebne šalterski službenik, za projektor za far koji sam poručivao preko Dealextrema i cenu od oko 30e carina je bila oko 2 e, za ručice kvačila i kočnice koji su koštali upola manje, oko 16e platio sam oko 700 din (samo zato što piše Harley Davidson -iako je teški kinez) tako da -pravilo je da nema pravila. Drug koji redovnoporučuje iz Kine ima iskustva sa carinom od 0 din samo otvaranje pošiljke od 66 din, do 1000 din za ukupnu robu od oko 50e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano April 29, 2014 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite o ovoj? Slična cena opciji 2, ali bar ne uslovljavaju minimalnu količinu (pošto vidim da se neko premišlja). Poštarina za Srbiju besplatna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano April 29, 2014 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo (konacno) prave informacije (mamu im prevarantsku), na moje pitanje: $23.75 - 1 box - 1 pair - 2 lamps in the box? Dobio sam odgovor: "$23.75/pc, $23.75*2- 1 box - 1 pair - 2 lamps in the box." Dakle, ispada "malo" neisplativo, po mojoj racunici izaslo bi $59, za par lampi. Jel odustajemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano April 29, 2014 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ne sasvim. Samo od njihove ponude. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano April 29, 2014 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite o ovoj? Slična cena opciji 2, ali bar ne uslovljavaju minimalnu količinu (pošto vidim da se neko premišlja). Poštarina za Srbiju besplatna. Izgleda opet jedan komad u kutiji... Koja im je to fora...? Ne sasvim. Samo od njihove ponude. :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1390 Napisano April 29, 2014 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja odustajem. Šta mislite o ovoj? Slična cena opciji 2, ali bar ne uslovljavaju minimalnu količinu (pošto vidim da se neko premišlja). Poštarina za Srbiju besplatna. Da, jedan komad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano April 29, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je sada na kraju da dodje jedan par lampi za Srbiju ? Dakle UKUPNA CENA OPCIJA 1 OPCIJA 2 Dakle koliko je po jednoj osobi da qpi jedan kompletan set kada bi se ovako poručivalo u Evrima. U prevodu kada bi mi sutra stiglo na adresu koliko bih morao platiti ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 398 Napisano April 29, 2014 Drug član, 1462 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Ja odustajem nazalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano April 29, 2014 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Odustajem i ja. Boki64 hvala u svakom slucaju sto si se angazovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano April 30, 2014 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih kupio nesto tako ali, odustajem od ove prevare...Ako nadjete nesto slicno ali da nema neku zackoljicu kao ova ponuda,predlozite,razmotrimo,pa da pazarimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordjino 254 Napisano April 30, 2014 Zainteresovan, 957 postova Lokacija: Kopaonik-Raska Motocikl: Varadero PGM-Fi Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je sada na kraju da dodje jedan par lampi za Srbiju ? Dakle UKUPNA CENA OPCIJA 1 OPCIJA 2 Dakle koliko je po jednoj osobi da qpi jedan kompletan set kada bi se ovako poručivalo u Evrima. U prevodu kada bi mi sutra stiglo na adresu koliko bih morao platiti ??? I mene bas ovo zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano April 30, 2014 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je sada na kraju da dodje jedan par lampi za Srbiju ? Dakle UKUPNA CENA OPCIJA 1 OPCIJA 2 Dakle koliko je po jednoj osobi da qpi jedan kompletan set kada bi se ovako poručivalo u Evrima. U prevodu kada bi mi sutra stiglo na adresu koliko bih morao platiti ??? Pa po onome sto sam ja izracunao, mislim da to bi bilo: 1. 59 usd 2. 40 usd (sto i nije preterano, nesto ispod 30 evra) Mada, sad vise nisam siguran ni u sta... EDIT: Kada sad bolje razmislim, transport nije 11,5 kako sam mislio, vec izgleda da je 23 usd-a. Jer je bio nesporazum u vezi "kutija" odnosno komada... provericu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano April 30, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde proveri jer opcija 2 za 30e nije mnogo jer sa dostavom bi izašla oko 40e, a takve ledovke su kod nas oko 80e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zodini 1302 Napisano April 30, 2014 Drug član, 1043 postova Lokacija: Niš-Donji Dušnik Motocikl: Honda NT650V deauville Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih vam u celokupnoj kombinaciji predložio da pogledate i ove stvari Rezervna 1 , zatim REzerva 2 i treću varijantu koju mogu koristiti svi umesto xenona, a pogotovo je dobra za one sa duplim farovima Glavno svetlo CEna prvog je 16 e z apar uz besplatnu pošiljku, a druga dva koštaju po 15e po komadu uz pošiljku od 1,56e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano April 30, 2014 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je sada na kraju da dodje jedan par lampi za Srbiju ? Dakle UKUPNA CENA OPCIJA 1 OPCIJA 2 Dakle koliko je po jednoj osobi da qpi jedan kompletan set kada bi se ovako poručivalo u Evrima. U prevodu kada bi mi sutra stiglo na adresu koliko bih morao platiti ??? I mene bas ovo zanima. Evo, ovog puta ću koristiti crna slova a ne više bela, pošto vidim da mnogi nisu videli konačan obračun: - opcija 1 - 50 eur - opcija 2 - 30 eur Ove cene uključuju 2 lampe (set) i poštarinu. Ne ulazi u cenu eventualna carina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6746 Napisano April 30, 2014 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih vam u celokupnoj kombinaciji predložio da pogledate i ove stvari Rezervna 1 , zatim REzerva 2 i treću varijantu koju mogu koristiti svi umesto xenona, a pogotovo je dobra za one sa duplim farovima Glavno svetlo CEna prvog je 16 e z apar uz besplatnu pošiljku, a druga dva koštaju po 15e po komadu uz pošiljku od 1,56e Vrlo, ali vrlo interesantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...