zoran_vs 15 Napisano Februar 5, 2008 U prolazu, 46 postova Lokacija: vrsac Prijavi odgovor kao problematičan www.motobunker,se reklamira da donosi opremu iz louis-a.kakva iskustva imate sa njima ? pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Februar 5, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da jos nije stigla sajla i rucica? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Februar 10, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni ortak treba da naruci vizir javicu ti kako je prosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 21, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam narucivao 4-5 puta od njih opremu i nikakvih problema nisam imao. juce sam narucio vizir i jos dosta sitnica, ERNE (tako se zove trgovac) mi je rekao da bi gazda prodavnice trebao da dodje 1 marta, a , u slucaju da ne , onda sigurno dolazi za 8-i mart. uglavnom ce me nazvati cim stigne roba i sutradan je dobijam.. tako je bilo do sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Februar 21, 2008 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj temu: Louis roba u Horgosu,sledeci link http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=12364.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...