Bojan_Jgd 1133 Napisano April 21, 2014 Drug član, 1138 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Dakle prodajem kisni kombinezon A-PRO SPLASH. Crne boje. Ima jedan unutrasnji dzep i jedan dzep na levoj butini. Kombinezon je samo jednom obucen i vracen u torbicu...takoreci nov. Velicina je "L". Slikovito, ja sa svojih monstruoznih metar i sedamdesetdva santima ga oblacim preko jakne(Kushitani Hamamatsu) sa sve protektorima i preko moto pantalona sa protektorima, bez problema. Dakle za dzinove poput mene, taman. Mogao bi neko visi da ga obuce jer su mi duzi rukavi i nogavice. Cena 4.000 dinara. Neka slidza: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1133 Napisano April 23, 2014 Drug član, 1138 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 30 evra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1133 Napisano April 24, 2014 Drug član, 1138 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Povuceno iz prodaje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 937 Napisano April 24, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2119 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Како је кренуло,требаће ти на путу Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1133 Napisano April 25, 2014 Drug član, 1138 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Donesoh odluku gledajuci prognozu. Gledam nesto...tmurni se oblaci nadvijaju nad Makedonijom. Neka ga. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...