Jump to content

Moto Zajednica

VIZIR za BMW 1200 GS Adventure

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 400 postova
  • Motocikl: Moto Guzzi Norge 1200 GT 8V, V 65 Florida, Malaguti Madison 3 250 ie Carbon Black Edition

Imaš novog baš istog kojeg tražiš L I N k , a i nekoliko polovnih na njemačkom E-bayu. Evo jednog polovnog, koji se licitira L I N K . Imaš na forumu člana mislim da se zove "Ebay kupovina", pa ga kontaktiraj i dogovori ...:zdravo:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 273 postova
  • Motocikl: BMW 1200 GS Adventure

Drugari hvala Vam! Ovaj koji sam stavio kao primer (slika) taj sam nasao u radnji bas kosta 217 eura, i postarina. Zeznuo me je lik pre neki dan na ebayu za vizir koji sam jurio i pratio cenu do 100 eura, i on me zeznu na kraju u poslednje 3 SEKUNDE! Tako da ono sad gledam sta da radim, Ivana jos uvek nisam kontaktirao iz raloga sto njegove teme "viziri iz Srbije" nema na forumu. Bio bih zahvalan, u koliko bi neko mogao da mi posalje njegov broj telefona.

064/284-78-47, naoružaj se strpljenjem i čovek će ti sve do detalja objasniti :zdravo:

Druze hvala ti za telefon, sada je kasno sutra ujutru cu ga zvati, ne zelim da potcenjujem tudji rad, ali mi se cini da tesko ko moze da napravi ovakav vizir iz par nivoa, sa ovakvim zaobljenjima... mada videcemo sutra, hvala ti jos jednom! :takoje:

• Svrati ponekad, 206 postova

Iskustva drugih kolega kojima je Ivan pravio vizire, uglavnom su pozitivna.Ja nisam bio zadovoljan, kvalitet izrade i izgled su bili odlicni ali je vizir pravio jake turbulencije u predelu glave čim predjem 80km/h.Da li bi tako bilo i sa originalom, ne znam, mozda i bi ali Ivanov vizir je zavrsio u kanti za smeće.Jednostavno je bio neupotrebljiv.Ne krivim čoveka, on je samo napravio ono što sam ja zamislio ali to jednostavno nije funkcionisalo kako bi trebalo. Možda jednostavno nismo uklopili tip motora sa odgovarajucim vizirom. U svakom slučaju, ako ti Ivan bude pravio vizir, gledaj da skineš originalne dimenzije ili bar približne, kako bi vizir što bolje vršio svoju funkciju.

Iskustva drugih kolega kojima je Ivan pravio vizire, uglavnom su pozitivna.Ja nisam bio zadovoljan, kvalitet izrade i izgled su bili odlicni ali je vizir pravio jake turbulencije u predelu glave čim predjem 80km/h.Da li bi tako bilo i sa originalom, ne znam, mozda i bi ali Ivanov vizir je zavrsio u kanti za smeće.Jednostavno je bio neupotrebljiv.Ne krivim čoveka, on je samo napravio ono što sam ja zamislio ali to jednostavno nije funkcionisalo kako bi trebalo. Možda jednostavno nismo uklopili tip motora sa odgovarajucim vizirom. U svakom slučaju, ako ti Ivan bude pravio vizir, gledaj da skineš originalne dimenzije ili bar približne, kako bi vizir što bolje vršio svoju funkciju.

Evo upravo hocu da ga zovem telefonom. U slucaju da moze potpuno da isprati konture vizira, zvacu nekog od drugara da skine i ponese sa svog GS Adventure, pa po njemu da se izradi i moj.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja