rgsx 0 Napisano April 21, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozz svima,razmisljma do ljeta da kupim sv 650 2001 god,prva reg je 2004,tako mi je reako ovaj tip,ne treba da se ulaze samo guma,pocetnik sam a on mi je poslao snimak motora,pa ako mozete vi na osnovu snimka da mi date par savjeta jeli sve u redu sa motorom mislim na to da li mozete cuti po zvuku je li los ,jer je na pocetku cini mi se na sauhu bio,pocetnik sam pa se ne rzumijem mnogo.hvala unaprijed,ima snimak sa jutuba lakse je ovo je njegov link na sajtu,na slikma izgleda dobro cini mi se http://www.pik.ba/artikal/7956806/suzuki-sv-650/#detaljno Video.MOV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano April 21, 2014 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Ne zvuci bas nesto dobro...mislim cuje se neko "kuckanje". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aleksuzuki 650sv 639 Napisano April 21, 2014 Zainteresovan, 511 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2,cf450atv Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav ja imam dva i zadovoljan sam samo su S verzija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 21, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan kazi mu nek ti islika u vecoj rezoluciji i neka snima danju u vecoj rezoluciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 21, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,kazes odakle je motor i verujem da ce neko od kolega ko zivi blizu da odvoji 5 min i pogleda motor uzivo ako vec ne zna nesto o njemu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano April 21, 2014 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam SV-a 650cc 2002god skoro 3 godine, i ovo definitivno nije dobar zvuk motora... Dal su ventili ili nesto drugo ne znam... Treba pogledati kapicu svecice od prednjeg cilindra, ako ima blata, zemlje, mulja, verovatno je vozio po kisi i na jednom cilindru, a to mu je smrt za prednji cilindar. Generalno to im je boljka kod prve generacije, ako se ne sanira u startu, moze svasta da bude... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rgsx 0 Napisano April 21, 2014 U prolazu, 6 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj covjek je iz Doboja,Bosna i Hercergovina,ali nzm jeli mu motor trenutno u Doboju ili u Italiji,jer je motor stranac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2486 Napisano April 21, 2014 Andragog, 5068 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Po ovom zvuku nesto kucka, mada ovakav nacin snimanja zvuka nikad nije realan. Kad god sam snimao zvuk nekog motocikla nikad nije bio ni blizu, kao kada ga slusam uzivo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano April 22, 2014 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cuje se spaner lanca. Standardna boljka. Oni nisu problem, zamene se lagano. Ali su verovatno i lanci losi, a to ne moze da se vidi pre skidanja ventil dekle.... Ali definitivno treba kod nekog servisera da se otera. Zamena lanaca nije bas jeftina. SV ih ima 2, jel.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...