sale_cbr 23 Napisano April 19, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem nov foto aparat,dobijen na poklon,meni samo skuplja prasinu..cena neka bude 3000din -8mp -8x zoom -blic -ekran se rotira za 270 stepeni -ekran tft od 2.4" -mp3/mp4 reprodukcija -3mp video zapis -64mb interna memorija -voice recorder -usb kabal Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano April 19, 2014 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zanteresovan, ajd neki vise podatak? Prima dodatnu memoriju? na kutiji pise 3 mp a ti kazes 8? Neka oznaka vise? Dali si je isprobao? koje baterije? koliko kapiram radi kao i video camera... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano April 19, 2014 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Na kutiji pise MP3 , a pogledaj sliku fotoaparata , pise 8 megapiksela. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano April 19, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Ima slot za SD karticu naravno,zaboravio sam da spomenem,8mp je valjda za foto aparat,3mp za snimanje..isprobao sam je tu po sobi samo..baterija je kao i za telefon klasicna kockasta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano April 19, 2014 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Na kutiji pise MP3 , a pogledaj sliku fotoaparata , pise 8 megapiksela. Hvala kolega, vidim da pise MP3 i znam sta je znaci MP3, ali ja sam pitao za 3 MP koji se pominju na kutiji dole "3 Mega Pixsels' ogromnim slovima...pise i u sredini MPEG,JPEG i MP3 i jasno mi je da su to formati koje podrzava a na aparatu vidim 8 ali od odsjaja blica ostalo slabo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano April 19, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je sad jasnije.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano April 19, 2014 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 mpx INTERPOLES - znači interpolirana, dok je stvarna rezolucija 3mpx a na francuskom Numerique znači digitalni fotoaparat, znači nije firma "numerique" nego je oznaka tipa aparata Firma je VD Tech Ajd sa srećom prodaja za 3000 din je kulturna cjena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano April 19, 2014 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Na kutiji pise MP3 , a pogledaj sliku fotoaparata , pise 8 megapiksela. Hvala kolega, vidim da pise MP3 i znam sta je znaci MP3, ali ja sam pitao za 3 MP koji se pominju na kutiji dole "3 Mega Pixsels' ogromnim slovima...pise i u sredini MPEG,JPEG i MP3 i jasno mi je da su to formati koje podrzava a na aparatu vidim 8 ali od odsjaja blica ostalo slabo... Ja sam video ono sto ti nisi , i ti si video ono sto ja nisam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano April 20, 2014 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan ...bitno da je baterija punjiva.Ovi sa AA uopšte nisu rentabilni-osim ako nisu punjive. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano April 20, 2014 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zaista bio zainteresovan ali zbog novih izdataka oko motora odustajem... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano April 22, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan 2500 din ,Hondi trebaju nove plocice,a meni aparat skuplja prasinu.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...