floyd 495 Napisano Februar 4, 2008 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao drugari! Eto, posle dužeg vremena pasivnog učestvovanja u svemu ovome, poželeo sam da se i ja malo aktiviram. Iz Beograda sam, Čuburac po nacionalnosti. Na dva točka sam od svoje treće godine, a od dvadesete i na svom prvom motoru. Sada vozim jednu od čeličnih legendi, Kavu Z 1000MkII iz 79' i ne verujem da ću ga menjati u skorije vreme. Nadam se da ćemo se fino družiti i ovde a i na drumu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 4, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 4, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Februar 4, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Cao druze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 4, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 4, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Februar 4, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao "Luda Glavo" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Balki 5 Napisano Februar 4, 2008 In memoriam, 170 postova Lokacija: Zg i tu i tamo Bg (po nekoliko dana) Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Februar 4, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, dobra makina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8599 Napisano Februar 4, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3205 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao, ovo se zove pedstavljanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Februar 4, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 51 Napisano Februar 4, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Posto znam sve Kawe mkII po gradu, jesi se ti to udao na cuburu i primio drzavljanstvo (mislim da li te je Mile primio), da li je to bilo preko neke veze, ili se pojavio novi mk u gradu pa je mene doveo u zabludu. Bole sine jesi li to ti......... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Februar 4, 2008 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Dobordoslica! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 4, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Floyd! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Februar 7, 2008 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ko je smeker u ekstazi kada preko stotke gazi? Floyd, Floyd, Floyd, Floyd, Floyd Pozdrav :> Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...