Jump to content

Moto Zajednica

Koji enduro?

Recommended Posts

• U prolazu, 88 postova
  • Motocikl: TA 94

Pozdrav,

razmišljam nešto da klincu uzmem neki enduro jer bih voleo da okrenemo neki krug zajedno. Obzirom da bi mu to bio prvi motor bilo bi dobro da ne prelazi 50 ccm a s obzirom na finansije u obzir dolazi samo kinez par godina star.

Pa, iz tog razloga mislim da je ovo najbolje mesto da mi kažete šta bi mi preproručili.

Hvala unapred

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug Član, 370 postova
  • Motocikl: Sprint Apollo RX250

Ja bih ti preporucio Sprint Cross(yamasaki off road),ima 50cc jeftin je oko 400,500e su ti polovni a nov kosta 850e,dovoljno je jak za pocetak i ima manuelni menjac,a kasnije kad se decko nauci moze i da se pojaca stavljanjem kita od 80 kubika,veci karburator promene se lancanici i ekstra ide,ja sam mom klincu kupio pre 3 godine i jos se voza sa njim,motor nije imao nikakav kvar osim cdi-a pre pola godine,i ima mali problem sto slabo vraca kvacilo ali se to moze resiti stavljanjem opruge na sajlu,koja ce vracati kvacilo,ja sam to uradio za 15 min i sad je motor odlican nema nikakvih mana..

• Podržavam 2

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja