Bojan_Jgd 1007 Napisano April 16, 2014 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem telefon iz naslova. Kupio sam ga jula meseca u Svedskoj. Nije sa mreze nego sam ga kupio licno u radnji i imam racun. Telefon je nosen do Nove Godine kada sam uzeo preko Telenora drugi i od tada mi ovaj stoji. Ne mogu da kazem da je kao nov ali je super ocuvan. Ekran mu nije izgreban ili ostecen. Cena 120 evra. Inace telefon dolazi u originalnoj kutiji i uz njega idu slusalice i punjac. Evo specifikacija telefona: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3698/Sony/Xperia-L-C2105 A evo neka slika Kontakt je najbolje preko foruma jer se cesto ne javljam na telefon zbog posla. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano April 18, 2014 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 100 € Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano April 18, 2014 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisano do utorka. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano April 22, 2014 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Prodato kolegi sa foruma. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...