Djusi_998 454 Napisano April 12, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ove godine imamo vozača u WTCC, a već smo počeli da offtopikujemo mototrkačke teme red je da imamo jednu posebnu za ovo. Upravo je završen Q3 u Marakešu gde je Duca dobio crnu zastavu jer je ranije izašao na stazu. Ko je napravio propust i koja je eventualna kazna saznaćemo uskoro. Kako trenutno stvari stoje Duca će startovati kao 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 12, 2014 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan ne sto je moj komsija i što je moj drug, nego što je stvarno vrh talenat. Inače je visok 207 cm. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tocak... 17 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 82 postova Lokacija: Kotor Prijavi odgovor kao problematičan Zaista je doktor za ovaj sport Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 12, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan ne sto je moj komsija i što je moj drug, nego što je stvarno vrh talenat. Inače je visok 207 cm. A ti si taj koji parkira motor ispred zgrade. Radio sam u Gradskoj upravi i svaki put kada sam prolazio tuda sam se pitao koji forumaš je gazda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 12, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Secam se kako su se klali neki moji drugari sa njim u hibridu i malom N nekad , vidi ga danas .... vozi protiv najboljih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 12, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Neko je spomenuo nesto vezano za Citroen i WTCC, oni ovaj auto spremaju vise od 2 godine... za pravila o univerzalnom bloku 1.6 su znali na vreme i poceli da prave auto koji je u osnovi Loebov WRC auto DS3 ali zbog pravila su ga prepravili , dodali gepek i tako to .... ima na netu rodjenje ove azdaje. Inace od povlacenja iz WRC-a covek je vozio razna takmicenja pripremajuci se za WTCC i imao je prosecne pa do dobrih rezultata. Nije bas da je WTCC osokoljen oko citroena... glupava FIA-pravila su oterali vabricki Chevrolet , a BMW neznam da li je vise spremio novi motor i sta se dogadja ali mislim da oni ne zele da tuku novac tamo kad imaju DTM Igrom slucaja u naj autu je opet Yvan Muller... covek sta god da je vozio bio je na vrhu, od BMW, SEAT , CHEVROLET i sad CITROEN. Mene zanima bas taj duel Loeb vs Muller .. Ali DUCA je tamo pa se za njega navija !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 12, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je Miler doveden tu zato što je Francuz i da bi se taj auto razvio do savršenstva. Verovatno je neka holivudska ideja da u jednom momentu Loeb uzme i tu titulu. Da li će to biti ove godine ? Teško, mada kad se setim prošlogodišnjeg Gp-a i šupka ništa me ne može baš toliko iznenaditi. Kolko sam čuo iz nekih priča Bmw trenutno ima najbolji motor i planira da sledeće godine o5 uđe u ozbiljnu priču. U svakom slučaju mislim da ću konačno posle par godina imati prilike da baš kidam živce i glasne žice dok navijam za nekoga u svakom slučaju će da časti. Što se mene, i nekih realnih dometa tiče mislim da bi bilo savršeno da bude negde između 5 i 10 mesta i da obezbedi sebi mesto u wtcc za narednih par godina, a na ovoj trci da uspe da sačuva auto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 12, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo o kakvom manijaku se radi... dobro je da nije odlucio da igra basket nego da vozi auto ... Inace vozaci tih gabarita su hendikepirani ali Duci to ne smeta !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4348 Napisano April 12, 2014 Svrati cesto, 3516 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Da nije ove prestroge kazne Duca je mogao da startuje iz drugog reda, mada i ovo je istorijski uspeh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 12, 2014 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Inače postoje neka pravila gde se odredjuje dokle može sedište da bude pomereno unazad i koliko mora od poda da bude podignuto. Dakle Duca sedi kao u Yugo-u kada je sedište pomereno napred. Kolena u zube. (ako nadjem slku postaviću je ovde) Što se tiče željenog plasmana on je rekao da nije došao do ovde da bude 10-ti i 15-ti već da pobedjuje. Mali je car. Poštuje šampione ali na stazi nema respekta. Borac je 100%. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 12, 2014 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?list=UUJO6lOW4Z2A5vIz42EslygA&v=CKddc8cs-10#t=23 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 12, 2014 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4348 Napisano April 13, 2014 Svrati cesto, 3516 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan TU JE I PRVI BOD. DRIVERS' CHAMPIONSHIP 1. LÓPEZ José María 5 pt. 2. LOEB Sébastien 4 pt. 3. CHILTON Tom 3 pt. 4. MULLER Yvan 2 pt. 5.BORKOVIĆ Dušan 1 pt. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 13, 2014 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prosto ne mogu da verujem šta vidim!! Em je previsok i za košarkaša em uzima bodove u mixu sa Loeb-om i Muller-om... možda počnem opet da gledam wtcc... (prestao sam davno samo sam po neku odgledao zbog Zanardi-a u zadnjih 10 g.) Jedini me jebe Loeb, ne mogu očima da ga vidim. A ne verujem da je ušao u šampionat ako nije 100% siguran da će da bude prvak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milky 798 Napisano April 13, 2014 Drug član, 2087 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ipak se i Muller pita Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 13, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prosto ne mogu da verujem šta vidim!! Em je previsok i za košarkaša em uzima bodove u mixu sa Loeb-om i Muller-om... možda počnem opet da gledam wtcc... (prestao sam davno samo sam po neku odgledao zbog Zanardi-a u zadnjih 10 g.) Jedini me jebe Loeb, ne mogu očima da ga vidim. A ne verujem da je ušao u šampionat ako nije 100% siguran da će da bude prvak. Neće te Duca razočarati sigurno. Uvek vozi do kraja. Pravi trkač, a ne kalkulant. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano April 13, 2014 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano April 13, 2014 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan I kad ustvari pocinje rejs? Ja ovoj najavi ES nista ne verujem ...Mozda puste sampionat u pracenju oblaka,stvarno ne znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 13, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Po planu i programu prva trka je od 17, a druga od 18. Imaš i na rts, obe u snimku od 20 i 30. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 13, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam čitao odluke i Duca je dobio crnu zastavu jer nije poštovao crveno svetlo na izlazu iz boxa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemanjastruja 19 Napisano April 13, 2014 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Bmw r1200gs adv Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko link ka live stream-u? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano April 13, 2014 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam čitao odluke i Duca je dobio crnu zastavu jer nije poštovao crveno svetlo na izlazu iz boxa. Cekaj,sad pricas o kazni koju je vec dobio. Nisam ispratio sta je odluceno za cukanje sa Monteirom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 13, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan To sam pričao za Q3. Ovo nisam ni naslućivao u tom momentu Sunce mu j. Ne sećam se kad sam poslednji put gledao trku sa ovoliko treme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 454 Napisano April 13, 2014 Ducatista, 2904 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Inače, za sve ostale - Borković je trku završio na 5. mestu. Imao je jedno malo čukanje u 4 ili 5 krugu o čemu će sudije odlučivati posle trke. Ako mene neko pita (nepristrasan majke mi ) bio je trkački incident. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano April 13, 2014 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko link ka live stream-u? Probaj ovde http://cricfree.tv/live/index.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...