SlimShady_bunny 0 Napisano April 11, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, nov sam ovde.. zovem se Aleksandar. Treba mi pomoc, mislim da sam dosao na pravo mesto Imam tomos mc 80, i potrebni su mi delovi.. trazio sam skoro svuda, nema.. moj prijatelj , isto je imao ovaj motor ali ga je prodao prosle godine, on je delove kupovao u servisu 'Mehanika' u Pancevu, zvao sam tamo. nemaa:S Da li znate neki servis ili mozda nekog coveka koji ima delove za ovaj motor? Voleo bih da se motor sredi do 1. maja Majstor mi je rek'o da ovo sve treba novo kupiti : klip, iglicasti lezaj na maloj pesnici, lancanik prednji i zadnji , lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano April 11, 2014 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Imas na NBG buvljaku jednog madjara prodaje sve i svasta za Tomose ili Bubanj Potok. To sto si naveo je potrosna roba i moze se naci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlimShady_bunny 0 Napisano April 11, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ici cu da vidim, hvala puno:) a da li moze da se nadje na buvljaku u Pancevu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 850 Napisano April 12, 2014 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 353 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Pancevu samo ako ima na starom buvljaku a mozes da probas i u Moto Promet-u 013/334-511. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano April 12, 2014 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kod Pedje http://www.tomos.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlimShady_bunny 0 Napisano April 12, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam puno, javljam ako nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlimShady_bunny 0 Napisano April 12, 2014 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zvao sam u moto promet, nemaju klip za tomos mc ali kazu da klip iz neke yamahe (verovatno pw) odgovara i na tomos mc. Jos samo treba da im kazem neke dimenzije klipa.. A sutra idem na stari buvljak u Pancevu da vidim da li imaju nesto:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...