Biker Q 1642 Napisano April 10, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nalazim se u vrlo teskoj situaciji, zaduzila me zenina rodbina da im nadjem neki auto. Sretstva vrlo ogranicena kako za kupovinu tako i kasnije za odrzavanje. Ako znate nesto da provereno nije kanta javite, recimo golf 2 i tako nesto zbog odrzavanja. Moze meni sms na 065 8928652 pa da vidimo sta dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6128 Napisano April 10, 2014 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj, ako odgovara http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/100583-pasat-karavan-b3/page__p__1616485__fromsearch__1#entry1616485 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 10, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/100165-fiat-tipo/ moj prvi auto kada sam položio i godište i motor, bio pouzdan, održavanje dosta slično kao kod zastave, delovi pašu uglavnom sa floride.................. što se tiče samog primerka ne znam u kom je stanju, ali ti se uklapa u budžet................ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano April 10, 2014 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/oglas4634877/volkswagen_golf_2_cl/ nije fiksna cena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 11, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima sto su se javili, odustajem od dalje potrage jer su prvo rekli da je bitno da je auto jeftin za odrzavanje nije bitno koji, sada im ja javljam sve ponude a oni se nesto izmisljaju jer im je neko napricao svakakve bajke o kolima i sada su veliki strucnjaci a nikada kola nisu videli... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex018 415 Napisano April 11, 2014 AlexTattoo, 120 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Najgore je kad kupujes nesto za drugog. Zauzmes se, iscimas, i na kraju i da kupe auto - sve sto se pokvari ti si dezurni krivac. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 11, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najgore je kad kupujes nesto za drugog. Zauzmes se, iscimas, i na kraju i da kupe auto - sve sto se pokvari ti si dezurni krivac. To sigurno, a i nasao sam auto od mog drugara i prvog komsije, dobar auto, ekstra cena, a oni mi kazu ne bi karavan... pa jbt rekli ste BILO KOJI AUTO... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6128 Napisano April 11, 2014 Drug član, 3019 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Nemas pojma koliko te razumem. :) 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano April 11, 2014 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Najgore je kad kupujes nesto za drugog. Zauzmes se, iscimas, i na kraju i da kupe auto - sve sto se pokvari ti si dezurni krivac. To sigurno, a i nasao sam auto od mog drugara i prvog komsije, dobar auto, ekstra cena, a oni mi kazu ne bi karavan... pa jbt rekli ste BILO KOJI AUTO... Са својима једи пиј и весели се ..... ал` батали трговину 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1728 Napisano April 12, 2014 Drug član, 755 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Ako ženina rodbina nije ogreničena,u mentalnom smislu,ti im predloži a neka se i oni raspitaju malo.Za malo preko hiljadarke dobijaju auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano April 12, 2014 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tacno znam kako ti je, moj otac kupuje auto godinu dana, interesuje se za automobile od 500 pa do 3000 evra U pocetku gledao sta se nudi i predlagao mu, kad sam video da ne zna sta hoce, digao sam ruke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano April 12, 2014 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan a sto nece karavana? Jednom karavan nikada vise nista drugo sem karavana... tj karavan i to kockasti... odeš u grad, onako i u povratku kupiš veš mašinu, koju naravno dovučeš sam... tj jedino bolje od karavana je mali Vito Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano April 12, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma i ja kazem karavan je najbolji, i ranije i sada imam kakavan i ne menjam za drugo iako ga ne koristim za neki posao. Inace sada gledaju neki manji auto a oni su svi po kuci izmedju 190 i 210 visoki, sta vise da pricamo :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano April 12, 2014 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fiću sa šiberom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba_moto 39 Napisano April 12, 2014 U prolazu, 55 postova Lokacija: s.selo Motocikl: Ducati, Kawasaki, KTM Prijavi odgovor kao problematičan Vartburg tourist 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...