FTW! 377 Napisano Maj 22, 2014 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da, cene nisu normalne. Za kršine traže ogromne pare, a oni retki, koji prodaju dobre primerke (ne F4i, nego generalno), naravno, traže još više, jer vide koliko traže ovi za kršine. I onda, i jednima i drugima, motori stoje na oglasima po više godina. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Maj 22, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Tacno. A oni koji nemaju lovu bi da uzmu za dzabe, i tako u krug. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzoza 53 Napisano Maj 26, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: beograd Motocikl: HONDA VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek bilo i bice , onaj ko prodaje njemu je uvek malo onaj ko kupuje njemu uvek mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vještac 0 Napisano Maj 1, 2021 U prolazu, 1 post Lokacija: Požarevac Motocikl: Honda cbr 1100xx Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan ljudi. Kažite mi kako se osećaju ljudi 190cm visoki sa suvozačem na hondi cbr 600 f4i? Puno bi mi značilo u mojim odlukaama šta kupiti. Hvala vam puno na odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...