mohikanac 1209 Napisano April 8, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ako neko mozda ima prednju sogerku za bmwa kockucu tj. e30 kupio bih.....pre neki dan spade kamen sa kamiona i pravo po soferci...sad imam liniju od oko 15 cm,sa tendencijom daljeg sirenja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano April 8, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan 0649119606 Miki mislim da ima,pozovi pitaj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 8, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Ok.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano April 8, 2014 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan mogu da ti preoverim cenu za novu,pa uporedi sta ti je bolje,neznam samo kako bih ti je poslao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano April 8, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan mogu da ti preoverim cenu za novu,pa uporedi sta ti je bolje,neznam samo kako bih ti je poslao To je najveci problem,ja sam nalazio polovne dobre i za po 30 evra al sve daleko...tako da bi mi vise odgovaralo nesto blize pa nek bude i skuplje....u svakom slucaju hvala na ponudjenoj pomoci .....inace neko mi rece da imaju neke kineske nove za 3800 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...