velimirjevtic 477 Napisano April 7, 2014 Zainteresovan, 625 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege, drugar prodaje piaggio G-max 50cc, motorce je u dobrom stanju on ga je korisio na relaciji kuca posao sto je nekih 15km dnevno, evo link ka oglasu, nadam se da ne krsim neka pravila kaceci ga prodaja u cilju da kupi foresighta 250 od mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1415 Napisano April 8, 2014 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cini mi se da PGO i Piaggio nisu ista fabrika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 477 Napisano April 9, 2014 Zainteresovan, 625 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ja napisah sta mi je receno, sad malo googlah, bili su takoreci ista firma od '72 do '82, a znam da kataloski koristi dosta istih delova kao i piaggiovi motori, mada posto je obrisan link ka oglasu, moze i tema da se brise Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...