draki 2546 Napisano April 6, 2014 Vozac A kategorije :D, 932 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav forumasi, prije par dana uzeo sam Hondu XBR 500. U soldinom je stanju i ima da se sredi sto se tice estetike. Nego, mene zanima da li jos ko vozi ovaj motor. I da li je normalno da masina malo, da kazem, zvoni. Gledajuci video snimke na YT vidio sam da i kod njih masina "zvoni" al opet rekoh da pitam da li je ko vozio pa da mi kaze svoja iskustva. Eto pisite Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2546 Napisano Avgust 2, 2014 Vozac A kategorije :D, 932 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi zar je moguce da niko nije vozio ovaj motor evo nasao sam i "user manual" za njega http://www.carlsalter.com/pdfs/Honda_XBR_500_shop_manual.pdf Malo mi je cudno da svega 1,6l ulja ide za njega. Da li jos koji motor sadrzi tako malo ulja? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Avgust 2, 2014 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan nemam pojma za tu hondu ali vezano za ulje,ja sam u suzuki burgman 400 koliko se secam,kad sam menjao ulje.mislim da nije stala ni cela litra,tako da mislim da je moguce da u tu hondu 500ccm ide 1.6l nije to malo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ITGajic 2 Napisano Avgust 13, 2014 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko mogu da prepoznam te slike i motor, to je slikano u bosni kod mog rodjaka. vozio sam ga raketa je bio, ne znam sad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2546 Napisano Avgust 13, 2014 Vozac A kategorije :D, 932 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan koliko mogu da prepoznam te slike i motor, to je slikano u bosni kod mog rodjaka. vozio sam ga raketa je bio, ne znam sad Ako ti je Goran iz Rocevica rodajk onda jeste taj motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 13, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav forumasi, prije par dana uzeo sam Hondu XBR 500. U soldinom je stanju i ima da se sredi sto se tice estetike. Nego, mene zanima da li jos ko vozi ovaj motor. I da li je normalno da masina malo, da kazem, zvoni. Gledajuci video snimke na YT vidio sam da i kod njih masina "zvoni" al opet rekoh da pitam da li je ko vozio pa da mi kaze svoja iskustva. Eto pisite Poceo i ti krseve sakupljati... Imao ga moj drugar u Tuzli par godina i stalno nesto popravljao, kad ga se rijesio covjek castio za sve pare... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ITGajic 2 Napisano Avgust 13, 2014 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan koliko mogu da prepoznam te slike i motor, to je slikano u bosni kod mog rodjaka. vozio sam ga raketa je bio, ne znam sad Ako ti je Goran iz Rocevica rodajk onda jeste taj motor tacno taj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Avgust 14, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Xbr ima isti agregat kao xl600 i dominator 500-650 samo manji cilindar tako da mozes u enduro sekciji da se raspitas o masini to je dobar stari proveren agregat zatose i proizvodio dugo u razlicitim modelima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 14, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav forumasi, prije par dana uzeo sam Hondu XBR 500. U soldinom je stanju i ima da se sredi sto se tice estetike. Ako je ovako ne sredis nista nisi uradio... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2546 Napisano Avgust 14, 2014 Vozac A kategorije :D, 932 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je nesto u planu samo drugacije felne i sjediste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2546 Napisano Avgust 14, 2014 Vozac A kategorije :D, 932 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Xbr ima isti agregat kao xl600 i dominator 500-650 samo manji cilindar tako da mozes u enduro sekciji da se raspitas o masini to je dobar stari proveren agregat zatose i proizvodio dugo u razlicitim modelima Hvala na savjetu Potrazicu malo i tamo informacija. Sredjivanje pocinje cim zavrsim papire, a onda ako Bog da u ovoj temi pocecu da objavljujem fotografije kako ide sredjivanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...