batarus 8 Napisano April 4, 2014 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi imam problem... raskacio sam struju na motoru, pa kada sam vracao pumpa mi je bila u prekidu sa strujom, kombinovao sam neke kablove ali nisam dobio nista.... Imam problem sa ovim delom... sumnjam na njega.... Ovaj u roze kesici... kao baterija dugmetara.... pise da je to neki kondenzator... U jednu zicu mi dolazi struja, ali kada raskacim na buksni dugu zicu i stavim test lampu ne dobijam struju. Nece ni kada vergla motor.... Da li na drugom kraju mora da bude struje, posto nemam struju na pumpi za gorivo... Sumnjam u taj deo.. evo slike kako izgleda i gde stoji!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano April 4, 2014 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/24952-moto-elektrika-i-elektronika-pitanja-i-odgovori/page__p__447409__fromsearch__1#entry447409 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...