sashac 8204 Napisano April 4, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam ih iz Amerike,udobne su i kvalitetne.Nanosao sam ih,kupio sam druge,a ne volim da mi stoje stvari.Mogu one jos duugo da se nose.Na levom dlanu je koza gde su gumene tacke rasparana,ali to je extra sloj,ispod je normalna koza,i sve je zasiveno pa nece da nastavi dalje.Ko nema rukavice,ove ce extra da mu posluze. 61 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8622 Napisano April 4, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan zainteresovan sam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano April 4, 2014 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva ste vi ljudina! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 4, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Mrle se prvi javio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano April 4, 2014 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan extra gest - svaka cast! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djubre Toxictrace 959 Napisano April 4, 2014 MK "BLACK DRAGONS" ZMAJEVO, 510 postova Lokacija: Zmajevo Motocikl: Honda CBR 600 RR "Crna Mamba" Bajkerski RR Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano April 5, 2014 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Кад год видим овакав наслов и не гледам да ли ми треба, увијек уђем и стиснем плус! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 5, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :takoje::takoje::takoje: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 5, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Doduse kolega Mrle mi se ne javlja... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Adler 189 Napisano April 5, 2014 Svrati ponekad, 439 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Piaggio Beverly Sport Touring 350 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da stanem drugi u redu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 5, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ako se ne javi,tvoje su. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano April 5, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je covek na poslu, nije se od juce logovao. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 5, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Zato cemo da sacekamo par dana...naravski... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8622 Napisano April 7, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je covek na poslu, nije se od juce logovao. samo se na poslu i logujem 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano April 8, 2014 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8622 Napisano Maj 12, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3206 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan sasac doneo rukavice. Još jednom: Hvala! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 14, 2014 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Lep gest... Svaka čast...! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 15, 2014 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan + i od mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...