BobanBg 0 Napisano April 1, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia sr50 Ditech Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru uradjena generalna, vozen malo i odjednom pocinje da trokira. Pumpa za gorivo stara godinu dana, dizne ciscene, jedino sto su gumice na diznama malo losije, ne znam da li je mozda do toga, proveren kompresor koji gura vazduh. Nemam predstavu sta moze da bude, molim sto vise odgovora. Upalim ga i drzim pun gas i on konstantno trokira. Evo i klipa: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano April 1, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan svecica, ili mozda nesto oko struje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BobanBg 0 Napisano April 2, 2014 U prolazu, 13 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia sr50 Ditech Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam 4 svecice do sada, i to samo NGK CPR8E u Mass Company-u, i isto je, menjao sam kabl od svecice, isto je ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rs2t 0 Napisano Novembar 11, 2014 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajnspric pumpa. Imao sam istii problem. 400 eura me je isekao Bugarski u beogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuckooo 0 Napisano Februar 17, 2015 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Druze jesi uspeo da sredis ovaj problem oko trokiranja? I mene ista stvar muci.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano Februar 17, 2015 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dok radi radi - kad stane, popravka u vecini sl. je paprena nesto vise o tome imas ovde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
STOJKE :/ 0 Napisano April 8, 2017 U prolazu, 1 post Lokacija: beograd Motocikl: aprilia sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan izvinite da se nekako nadovezem na ovu temu.da li bi neko mogao da mi pomogne stavio sam sportski rezonantni auspuh i stavio rolnice sa 6.5 g na kombinovano 3x6.5 i 3x5g i sve na ravnom razvaljuje ,ali uzbrdo kao da nece lepo da vuce da li neko moze da mi pomogne molim vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...