ROBI86 0 Napisano Februar 2, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Ja sam Mladen zovu me ROBI.Trenutno nemam motor i nemam polozeno ali intezivno radim da se to promeni. Zainteresovan sam prevashodno za cruzere.Iako nemam iskustva u voznji motora ovo leto planiram da sa njim (ako ga kupim naravno ;D) obidjem hrvatsko i crnogorsko primorje pa ako ostvarim plan o kupovini pozivam zainteresovane da mi se prikljuce.Ali o tom potom.IDemo redom. I uclanjivanje je neki pocetak zar ne? Jos jednom pozdrav svim bajkerima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Februar 2, 2008 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshao Robi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 3, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Robi! Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ROBI86 0 Napisano Februar 3, 2008 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pajti jedno pitanje. Koliko vec vozis Kinroad-a?Kako se pokazao posto i ja razmisljam o njemu?! Hvala unapred! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Februar 3, 2008 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Robi. P.S. Extra ti je potpis ;D... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 3, 2008 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 3, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Robi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 3, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 3, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komšija iz kog si dela NBGD-a Što se tog Kinroad-a tiče prelistaj malo rubriku MOTORI tu imaš neke komentare u vezi tog motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzax 35 Napisano Februar 3, 2008 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Novi banovci Motocikl: CB 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav!!!! Ja uzimam Kinroad xt 250-16! Sada 8. idem po njega ;D. A pre odluke sam se nacitao nasih i stranih sajtova i niko ih nesto ne pljuje puno. Sve su neke sitnice u pitanju... Tako da sam se odlucio za njega!! Jeste da je Kinez ali novo je novo!!! I pocetna kilometraza je 0 km. pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 3, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav i tebi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Februar 4, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Robi,lepo predsavljanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 4, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Robi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Februar 4, 2008 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...