Popsy 2907 Napisano Mart 31, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan da zli jezici ne kazu da su pirocanci cicije i da su ATvsST smrtni neprijatelji ali ipak mogu da nadju zajednicki jezik makar uz dobru sljivku baš tako uz ispravku da je šljivka vrhunska a ne dobra :takoje: danas ju je Gorzy probao, može da potvrdi ... stvarno je bilo extra, još jednom svima da se zahvalim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano April 1, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ona rakija sidu leci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano April 1, 2014 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ljudi, vidi se da vam je bilo vrhunski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano April 1, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Ona rakija sidu leci... devet jezika govori deseti malo zamuckujeti si bar blizu pa kad se uzelite sto radze sto voznje zvrcni mi smo ko zapete puskei za voznju i za picesamo otrak da promeni vozilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano April 1, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Silni rodjendani a niko ih ne spomenu tamo. Ccc. Cekam najbolju fotku- macevanje tenerasa ( Popsija) i afrikanca podno vodopada. Kao zavrsna scena svakog paljevinskog filma i srz ST vs AT teme. Poz za sve ucesnike i jos jednom da se zahvalim domacinima na organizaciji. evo druze trazili ste gledajtepoz do novog susreta USKORO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano April 1, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobra tura, samo kad ste krenuli ka Loncima trebali ste da skrenete desno u selu i posle 50m sa leve strane ima baka koja prodaje sjajan ovciji sir i ima parkiranu neku zujalicu u dvoristu- tvrdi da nije njena vec od sina ali nisam bas siguran Prosle godine sam obilazio slicnu turu, spavao u Dojkincima u domu tj bivsoj kasarni, ali nazalost bez motora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 722 Napisano April 2, 2014 Drug član, 1123 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Priroda je fenomenalna,vidim lepo ste se proveli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azikic 15 Napisano April 3, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i videa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 3, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan A evo i slika iz dana posle... tj. jos par slika sa Vlasinskog jezera... Sledeći dan pada dogovor sa Gorzyjem da odemo do Kameničkog visa odakle se vidi ceo Niš. Njega čekamo dok ima "poslovni" sastanak... Duhoviti fotograf :D E ovako se deca uče ... od malih nogu... Posle malo divljanja stižemo gore... Skela nije škripala dok se ja nisam popeo... jednom rečju, Gorzy moraš da smršaš Mi smo ovde negde... valjda... Vegetarijanska kafana... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 3, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Posle Kameničkog stižemo do Čegra... Gorzy je žurio a mi nismo.. Posle toga na kaficu u centar... Sledeći dan je već bilo vreme da se povratim za BG... Par pauza na autoputu... i stigoh... Još jednom da se zahvalim svima koji su učestvovali u ovoj akciji, mislim da je priroda oko Niškog i Pirotskog kraja prelepa i da ima ogroman potencijal. Masa ljudi ne znaju šta imamo u našoj zemlji. Ako na to dodamo fenomenalno druželje i ljubav ka offroadu... pa to je dobitna kombinacija... Još jednom, hvala vam svima i eto mene čim čima ranije, čim čim pre opet kod vas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 3, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i videa Ostao sam danas bez pluseva pa dok ne dobijem jos samo ovako da se zahvalim jos jednom i za marsutu i za vidoje i za sve jel ono "ulazak u harem" od smaka kada ovi pocinju preko balvana da prelaze? https://www.youtube....h?v=hGBW1znEhX8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azikic 15 Napisano April 3, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pesma je Juzni voz, sto ima i odredjenu simboliku :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1434 Napisano April 3, 2014 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Evo i videa Odlican 5+ !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano April 4, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Svaka cast za video i odabir pesme +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...