tomas 0 Napisano Mart 30, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koje su jos alternativne velicine guma koje bih mogao da postavim na moj motor ako je fabricka velicina prednjih 130/90-16 a zadnjih 140/90-16? Al da ne steti voznji i sigurnosti! Pozdrav svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bodymorph 181 Napisano Mart 30, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FJ 1100 Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan 10 sira plafon.. ako moze fizicki da stane... mada najbolje su fabricke dimenzije zbog voznih svojstava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motobox.rs 22 Napisano Mart 30, 2014 Svrati ponekad, 168 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me koje su jos alternativne velicine guma koje bih mogao da postavim na moj motor ako je fabricka velicina prednjih 130/90-16 a zadnjih 140/90-16? Al da ne steti voznji i sigurnosti! Pozdrav svima! Jako je bitno da kazes koji motor imas, tek na osnovu tog podatka je moguce reci nesto vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomas 0 Napisano April 3, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan U pitanju je motor Kawasaki vn800 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanni 68 Napisano April 3, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje fabricka dimenzija ako stavis siru gumu na tu felnu guma moze da se uvija i to steti stabilnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...