Mikka 431 Napisano Februar 2, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lep dan 15c pravac Divcibare ! ekipa, Cure, Balsa, Bucko (koji se kasnije prikljucio) i ja. Bucko Cure & Balsa i tako... i povratak, bilo lepo, brzo i efikasno ! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 2, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sjuper!!! Mikko, daj mi uporedi ADV sa tvojim ako si vozio ovaj prvi. Svaba mi prica bajke posto je vozio Motoholićev ADV. Nemoj da ispadne da sam se sada zajebao sto sam kupio "obicnjaka" ??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 2, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ma isti djavo, najveca razlika u rezervoaru 33l ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 2, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma isti djavo, najveca razlika u rezervoaru 33l ! aj moram da ti verujem. Gde sada da menjam ovu lutku?! Nego, a zasto tvoj nema ova svetla za maglu i zicane felne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Februar 2, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ma isti djavo, najveca razlika u rezervoaru 33l ! http://www.r1200gs.info/misc/specs/ U dnu strane je spisak razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 2, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ma razlike na papiru sam naucio napamet cim se ADV pojavio, ali ga nisam nikada vozio. Svaba koji ima obican, kada je seo na ADV i vozio ga neko vreme, kaze da su razlike vece nego sto bi se po papiru zakljucilo Meni je (sada cu da budem pokopan) lepsi, elegantniji obican model. ADV mi je ipak malo preglomazan - na izgled, kad sednes, isti je djavo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Februar 2, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Niiice! Ja sam se častio krugom po NS i dva kruga do Mišeluka. U prvom mi se učinilo da sam video nekog poznatog, a dok sam se okrenuo već sam stigao dole do NS pa preko Varadinskog mosta i Banstola nazad da proverim... i bio sam u pravu. To je moj drugar Rade pržio onu njegovu spravu od Opela sa turbo motorom od 310KS. ;D Ogrebao se za krug (zamalo da se onesvestim prilikom ubrzanja) pa kad sam došao sebi i kad sam skinuo kez od kojeg nisam mogao da navučem kacigu, laganica niz most kući. Nego, moraće taj zumo na doradu kod mene jer često ne staje na usputnu stanicu NS ;D ;D ;D A 1200 sam vozio "običan" (eh da je običan jel?) i kakav god da je ADV oba mi se sviđaju. ADV malo više ali... stvar ukusa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Februar 2, 2008 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan miko e sad mi vec ides na zivce sa tim tvojim iznenadnim voznjama ;D ...lepa turica... ps.djuro! lutkica ce biti kad mu skines one odvratne fabricke retrovizore, nedostojne jednog propelera ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 3, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Necu vise da hvalim vase voznje, slike itd. mrzim vas pomalo ;D . Mikko jesi li "opipao" onu BMW enduro kacigu? kakva je u odnosu na Arai ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 3, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Mikko jesi li "opipao" onu BMW enduro kacigu? kakva je u odnosu na Arai ? Pa kako kakva?!? Sranje kao i sve BMWovo u odnosu na japansko... Napomena! Autor ovog posta ne snosi nikakvu odgovornost za gore iznet stav, i ogradjuje se od istog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Februar 3, 2008 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan sjajno mikko !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 3, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Mikko jesi li "opipao" onu BMW enduro kacigu? kakva je u odnosu na Arai ? Pa kako kakva?!? Sranje kao i sve BMWovo u odnosu na japansko... Napomena! Autor ovog posta ne snosi nikakvu odgovornost za gore iznet stav, i ogradjuje se od istog. Gore izneti ili gooore izneti stav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 3, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Gore izneti ;D za moj, da neko salu ne shvati kao vredjanje najuze familije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 4, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dane, udavicu te ! ;D Necu vise da hvalim vase voznje, slike itd. mrzim vas pomalo ;D . Mikko jesi li "opipao" onu BMW enduro kacigu? kakva je u odnosu na Arai ? Kaciga je sasvim ok, po nekim testovima Arai i BMW Enduro su tu negde, probao sam je, udobna, odlicno vidno polje, dobra ventilacija... i malo je jeftinija od Arai. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 4, 2008 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ... i malo je jeftinija od Arai. znaci sranje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Februar 4, 2008 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan ... i malo je jeftinija od Arai. znaci sranje ;D Pazi bato, BMW, pa jos jeftiniji od Japanaca... Da nije od kartona ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 4, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan ... i malo je jeftinija od Arai. znaci sranje ;D xe xe ! AL' SI LOOD ! nije sranje, ja razmisljam da je pribavim ! ;D http://specials.bmw-motorrad.com/com/en/products/riderspoint/index.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Februar 4, 2008 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan ... i malo je jeftinija od Arai. znaci sranje ;D xe xe ! AL' SI LOOD ! nije sranje, ja razmisljam da je pribavim ! ;D http://specials.bmw-motorrad.com/com/en/products/riderspoint/index.html I ja bih na tvom mestu...pa imas svega 6 komada a u nedelji sedam dana...hm...hm treba raditi na sebi non-stop ;D ;D ;D Sorry za off, morao sam ;D Mikko cini mi se da ti i tvoji drugari imate" lektiru" koju obnavljate svake godine: Divcibare, Mokra Gora itd. Zaista lepa voznja, malo su slike losije ali dobro. Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Februar 4, 2008 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Rado se vracamo na dobro staro gradivo ! ;D a slike, mrzelo me da slikam, bas mi se vozilo, sto se da videti po mojoj zadnjoj gumi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Februar 4, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Rado se vracamo na dobro staro gradivo ! ;D a slike, mrzelo me da slikam, bas mi se vozilo, sto se da videti po mojoj zadnjoj gumi ;D "Kume jel to onaj što sam ga recnuo viljuškom?! Aaaaa lutko! Nemoj guja da te ujede! Da mi ga čuvaš da mu se nešto ne desi!" ;D ;D ;D Bogme si ga dobro obarao... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Februar 4, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je meni poznato BMW kacige pravi Shuberth, tj BMW narucuje kacige od Shubertha! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...