Jump to content

Moto Zajednica

kle500 harmonike manzetne prednje vile

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 138 postova
  • Motocikl: kawasaki kle 500

Skoro i ja porucio one zamenske ariete manzetne prednje vile za mog klea.Primetio sam da su dosta mekse od starih,originalnih..Nakon probne montaze jedne vidim da to landara na sve strane i visi prrma masini zbog kosine stapova.Originali imaju, na svakom 5 clanku otprilike, prsten sa unutrasnje strane koji svodi precnik do debljine stapa te ne dozvoljava landaranje,drzi pravac i daje cvrstinu manzetni.resenje je da se od tanke plastike(flasa od sampona,ulja i sl.)naprave prstenovi spoljnog precnika 71mm i unutrasnjeg 42mm te se uguraju u manzetnu i rasporede na clancima.dovoljno je po 3 komada koji ce raditi posao kao kod fabrickih..bitno je da se prstenovi probuse kako bi vazduh nesmetano cirkulisao da se manzetne ne guzvaju kad radi amortizer..kasno sam se setio da sve uslikam ali nadam se da cu i na ovaj nacin bar nekome pomoci da mu motor ne izgleda jadno sa visrcim manzetnama..pozdrav!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 641 postova
  • Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N

Ja imam Ariete manzetne i one stoje sasvim dobro,tacno je da su mekse nego originalne,ali da vise i landaraju nebi se slozio sa tobom.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja