Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav svim bajkerima

Recommended Posts

• U prolazu, 4 postova

Pozdrav svima

Zovem se Djordje prezivam Jovic od oca.... mala sala na pocetku :P

Ali zaista se zovem Djordje Jovic, imam 21 god, iz Prokuplja sam.

Od malih nogu sam vozio Tomos-a, poceo sam sa nekih 8,9 god i tako vozio bez dozvole do svoje 14 god. :) Dok nisam imao dozvolu nikada me nije zaustavila policija, niti sam napravio neku ''gresku'' . Pretpostavljam da svi misle da Tomos nije mogao da ide ni 40 km/h, ali s obzirom da je imao vecu stublinu radio sam mu klip, stavio sam 39 i isao je kao metak, lak motor, lak ja, bio je kao munja... Skuteri nisu mogli da mi pridju. :)

Zatim sam polozio PSP ( poznavanje saobracajnih propisa ) sa 14 . god i vozio mog mopeda jos nekih 3,4 god da bi ga na kraju prodao, kako bih kupio neku 125-icu.

Medjutim uvek su nailazile neke prece stvari i tako ostao bez motora nekih 2,3 god. Konacno smo ( otac i ja ) odlucili da kupimo 125-icu, tako da nadam se za nekih 10,15 dana eto moje slike i novog motora.

Planiram da kupim arpiliu 125 rs polovnu, oko 2000 godista ( 2,3 god +/- ), zatim da polazem za A2 kategoriju.

Inace strast prema motociklu i automobilu sam nasledio od koga drugog nego svog oca :P

Sad kad bih pricao o njemu trebalo bi mi par dana da napisem njegovo iskustvo sa motorima i automobilima :)

To bi bilo ukratko o meni na samom pocetku naseg druzenja ;)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja