Nesa-St 243 Napisano Mart 27, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Potrebani nosaci deflektora-dodatka za vizir kao sa slike ako neko ima ili zna gde da ih nabavim bio bih mu zahvalan. Znaci samo nosaci bez pleksija Tel: 065-555-35-10 Nenad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Mart 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ево пробај овде MRA VIZIRI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi da ti Ivan viziri napravi! Covek radi sve! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Mart 27, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cuo sam se sa Ivanom, ali one nema te nosace, pleksiglas imam samo mi trebaju ti nosaci, posto mi se bas ne budzi sa srafovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Eventualno kod nekog strugara da ti napravi po meri ili mozda na e bay -u da iskopas nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Mart 27, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Имаш увозника за МРА визире и код нас барем тако кажу они на сајту 3-t racing би требао да буде увозник,види са њима да ли мого да наруче тај део. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Mart 28, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Nemaju u 3.T sad sam ih zvao, samo komplet sa dodatkom, ima na ebay ali cena jaka 30 eura+postarine izadje oko 40 eura sto je mnogo , do nekih 20-tak evra je prihvatljiva cena za taj dodatak, ako ne nadjem mora nesto da budzimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pitacu drugara koji vozi stroma dal je on na touring viziru budzio taj dodatak il je tako uzeo sa motorom! Javljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 28, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije Platner uvoznik za MRA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 901 Napisano Mart 28, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2082 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Ко ће га знати ,Платнер,3-т рејсинг,важно да човек нађе то што му треба Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Mart 28, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Postoji taj dodatak kompletan sa plastikom, a postoje i samo kleme(nosaci) ali samo van zemlje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Mart 30, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pronadjen nosac uz pomoc clana Acy-ja i porucen, ima ga u Louisu, samo sto ja nisam uspeo bez njegove pomoci da ga nadjem, hvala svima koji su zeleli na neki nacin da pomognu, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roga 33 Napisano Mart 31, 2014 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW F 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ziveo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano April 1, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Pronadjen nosac uz pomoc clana Acy-ja i porucen, ima ga u Louisu, samo sto ja nisam uspeo bez njegove pomoci da ga nadjem, hvala svima koji su zeleli na neki nacin da pomognu, pozdrav Daj da vidimo gde u Luisu i koliko para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano April 2, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo link, 20 eura je: http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10008897 Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
foksimus 3 Napisano Jul 7, 2014 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav! kupio bih i ja ovaj nosac za dodatni vizir pa ako moze mala pomoc.sta ulazi u ovu cenu ? ako imas neki br.tel da te pozovem da mi objasnis!? pozdrav. moj br. 0641343693 pa ako moze cimni a ja cu da pozovem! hvala unapred! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
foksimus 3 Napisano Jul 7, 2014 U prolazu, 32 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako moze jedno objasnjenje oko dodatka za vizir,kupio bih pa da ne bacim pare. ako moze da se cujemo moj.br .0641343693,ako moze cimni a ja c u da pozovem.unapred hvala dragan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Jul 7, 2014 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan U tu cenu ne ulaze nosaci sa zglobom vec samo onaj deo (bracket for clamping) koji se stavlja na postojeci vizir ili sam ja to pogresno razumeo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Novembar 8, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan U tu cenu ne ulaze nosaci sa zglobom vec samo onaj deo (bracket for clamping) koji se stavlja na postojeci vizir ili sam ja to pogresno razumeo? Ljudi ja sam se totalo isključio iz ove teme, duzan sam info upravo sto je kolega zec napiso u cenu ulazi samo onaj deo sto se posatavlja na stari vizir, kad je stigao imao sam sta da vidim , zvao sam Arpada i on ga je vratio hvala mu. Onda sam kasnije na ebay kupio kompletan deflektor sa nosacima izasao me oko 70 eura, ali dok je on stigao kupio sam novi turing vizir tako da je sad deflektor visak ako nekom treba neka se javi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Novembar 14, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika deflektora: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Novembar 14, 2014 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Cena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Novembar 19, 2014 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Otišao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...