mrvicak 7 Napisano Mart 26, 2014 U prolazu, 30 postova Motocikl: YAMAHA FJ1100 Prijavi odgovor kao problematičan MZ ETZ251,SREDIO SAM-JA MISLIM DOBRO.ZADOVOLJAN SAM.MNOGO SAM ULOZIO,SREDJIVAO SAM GA ZA JEDNOG COVEKA DA BI KUPIO,PA JE ON ODLOZIO IZ RAZLOGA STO JE SHVATIO DA NECE IMATI PARA. MZ JE MOTOR ZA PRAVE LJUBITELJE MOTORA. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Mart 26, 2014 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Sta je mislio da mu sredjujes biciklo... Lepo si ga sredio, sto bi rekli fabrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvicak 7 Napisano Mart 26, 2014 U prolazu, 30 postova Motocikl: YAMAHA FJ1100 Prijavi odgovor kao problematičan I JA MISLIM DA JE DOBRO ODRADJEN.SVE U MOTORU JE ZAMENJENO NOVIM,ONDA SEDISTE...FARBA,MA SVE.SADA MI STOJI U GARAZI I SKUPLJA PRASINU,JER IMAM SVOJ MOTOR I NE VOZIM GA. Sta je mislio da mu sredjujes biciklo... Lepo si ga sredio, sto bi rekli fabrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 10, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Sve je odlično ispalo, jedino farba, da je za nijansu dve svetlija - pa da bude ko iz fabrike ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano April 11, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano April 11, 2014 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ne dopada auspuh, presvlaka sedišta, posuda za ulje za kočnicu, karburator i priprema za farbanje. Ovo je lično moje mišljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 69 44 Napisano Avgust 11, 2014 U prolazu, 18 postova Lokacija: Srednji Banat -Čenta Motocikl: 1995 Yamaha Diversion 900S Prijavi odgovor kao problematičan Па, Мрвичак, јеси ли успео да продаш МЗ, или још скупља прашину. Нешто се ја каним да купим један, за почетак. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano Avgust 26, 2014 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan i mene nesto kao zanima za koliko novcanica bi se oprostio od tog primerka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos S.Palanka 11 Napisano Novembar 16, 2014 U prolazu, 32 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: MZ es 150, MZ es 150 CROS Prijavi odgovor kao problematičan Lepo i pedantno. Svaka cast za trud. . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...