Jump to content

Moto Zajednica

Kupujem auto ili dizel motor

Recommended Posts

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Drugari opet me je uhvatila manija da nesto sredjujem,pa bi kupio neki povoljan auto da ga sredjujem malo preko leta,iako imam 4 ispravna automobila :)..

Ako neko ima ili znate gde ima kupio bi neki stariji auto oko kojeg nesto ima da se poradi(losa limarija,cuknut i sl.)od modela koje prvenstveno trazim je mercedes 124 idealno kupe sa 2.0 benzin motorom,a moze i karavan i obican sa 4 vrata,bmw e30 sa 1.8,omega A caravan 2.0,bmw e36 kupe,golf 2 gti...to me prvenstveno zanima,a moze i nesto osim toga ako je cena primamljiva...

A kupio bi i dizel motor nebitne marke samo da je dobar,i da je komplet sa pumpama i svime ostalim,moze i sa menjacem...ne bi bilo lose da motor ima neki papir,jer iako ga necu upisivati u saobracajnu,ako me kojim slucajem uhvate,ne bi da odgovaram za carinski prekrsaj ako je motor stranac,ili za kradju ako je kraden.. kubikaza koja bi me interesovala je 1800-3000 kubika..

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 430 postova

Reno 19 dizel 1990.Ispravan,kompletan stoji mi dve godine.Ima malo tu i tamo grebano,zakaceno.Limarija odlicna motor solidan.Cena zadnja 500e

Moze li dizel motor od kamiona?

Moze samo ako je od magirusa ili eventualno od rabe....hehe :)....salim se,treba mi motor za neku budzevinu od auta..

Reno 19 dizel 1990.Ispravan,kompletan stoji mi dve godine.Ima malo tu i tamo grebano,zakaceno.Limarija odlicna motor solidan.Cena zadnja 500e

Za sada mi francuzi nisu nesto preterano interesantni....ipak hvala na ponudi...

• Svrati ponekad, 228 postova
  • Motocikl: cb600 Hornet

Moze li dizel motor od kamiona?

Moze samo ako je od magirusa ili eventualno od rabe....hehe :)....salim se,treba mi motor za neku budzevinu od auta..

Predpostavljao sam :-)

• bez čvaraka, 1212 postova
  • Motocikl: Naked u najavi

Mazda 626 2.0 dizel karavan 1990.godište, motor i menjač ne treba čačkati, limariju poželjno. Kad se već toliko podataka poklapa sa Rajinim Renoom19 onda je i cena ista ;)

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja