mohikanac 1209 Napisano Mart 26, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Drugari opet me je uhvatila manija da nesto sredjujem,pa bi kupio neki povoljan auto da ga sredjujem malo preko leta,iako imam 4 ispravna automobila .. Ako neko ima ili znate gde ima kupio bi neki stariji auto oko kojeg nesto ima da se poradi(losa limarija,cuknut i sl.)od modela koje prvenstveno trazim je mercedes 124 idealno kupe sa 2.0 benzin motorom,a moze i karavan i obican sa 4 vrata,bmw e30 sa 1.8,omega A caravan 2.0,bmw e36 kupe,golf 2 gti...to me prvenstveno zanima,a moze i nesto osim toga ako je cena primamljiva... A kupio bi i dizel motor nebitne marke samo da je dobar,i da je komplet sa pumpama i svime ostalim,moze i sa menjacem...ne bi bilo lose da motor ima neki papir,jer iako ga necu upisivati u saobracajnu,ako me kojim slucajem uhvate,ne bi da odgovaram za carinski prekrsaj ako je motor stranac,ili za kradju ako je kraden.. kubikaza koja bi me interesovala je 1800-3000 kubika.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Moze li dizel motor od kamiona? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6454 Napisano Mart 26, 2014 Drug član, 3040 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bilo sa onim Renoom 4? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Mart 26, 2014 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Reno 19 dizel 1990.Ispravan,kompletan stoji mi dve godine.Ima malo tu i tamo grebano,zakaceno.Limarija odlicna motor solidan.Cena zadnja 500e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 26, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Sta je bilo sa onim Renoom 4? Rendzolina prodata odavno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 26, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Moze li dizel motor od kamiona? Moze samo ako je od magirusa ili eventualno od rabe....hehe ....salim se,treba mi motor za neku budzevinu od auta.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 26, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Reno 19 dizel 1990.Ispravan,kompletan stoji mi dve godine.Ima malo tu i tamo grebano,zakaceno.Limarija odlicna motor solidan.Cena zadnja 500e Za sada mi francuzi nisu nesto preterano interesantni....ipak hvala na ponudi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Mart 27, 2014 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Moze li dizel motor od kamiona? Moze samo ako je od magirusa ili eventualno od rabe....hehe ....salim se,treba mi motor za neku budzevinu od auta.. Predpostavljao sam :-) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Mart 27, 2014 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Mazda 626 2.0 dizel karavan 1990.godište, motor i menjač ne treba čačkati, limariju poželjno. Kad se već toliko podataka poklapa sa Rajinim Renoom19 onda je i cena ista Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Mart 29, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena bmw kockica,moze katancic... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...