ivanljubava 0 Napisano Mart 25, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje da li moze ad se ugradi svetlo tj. far na krosu koji nema fabricki svetlo....??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Mart 25, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene interesuje da li moze ad se ugradi svetlo tj. far na krosu koji nema fabricki svetlo....??? Moze naravno i to na vise nacina, u danasnje vreme imas i veliki izbor punjivih baterija tako da taj far moze potpuno mobilan da bude i da ga kacis samo kada ti treba, ali ipak ti malo bolje objasni sta imas u planu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Mart 27, 2014 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto ti Biker rece najjeftinije ti je nesto eksterno. Pa sve zavisi dal oces svetlo bude funkcionalno ili cisto da prodjes tehnicki. Postoje i "veci" generatori za neke kros motore, ali taj kit ti kosta i vise od 300e i to ako nadjes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivanljubava 0 Napisano April 1, 2014 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mislio da li moze da se ugradi nesto na motoru sto bi proizvodilo struju za taj far... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2426 Napisano April 1, 2014 Andragog, 4993 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nejeftinije je dinama od bicikla. Ima na buvljaku za 200 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 2, 2014 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Evo imas ovde, pa pogledaj malo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano April 2, 2014 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ja sam mislio da li moze da se ugradi nesto na motoru sto bi proizvodilo struju za taj far... Kao sto rekoh moze, al se dobro isprsi za evrice. Po mojoj slobodnoj proceni sve da ubacis jedno 300e, bez transportnih troskova, carina, poreza .... Cena i dostupnost zavisi i od motora na kojem to zelis da uradis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...