Squirrel 93 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je far od zzr-a sve ostalo sam našao, tako da će moj "zekan" dobiti zatezanje lica za novu sezonu.. a i red je da mu se malo odužim.. ;D Ako znate nekog da ima delova od zzr-a pošaljite mi tel na pp hvala unapred ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan 064/128-69-63 neko iz Nisa.Neznam ga .Dobio sam njegov broj. Mislim da ima vise komada(motora rasturenih) i moze da ti posalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Februar 2, 2008 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja neke delove,ali nemam far. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Squirrel 93 Napisano Februar 3, 2008 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: SRB Uzice Rade-Squi... Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na trudu, sutra počinjem sradovima, valjda će sve biti u redu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...