svetac 527 Napisano Mart 23, 2014 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan potreban agregat piaggio typhoon 125ccm svaka informacija je dobro dosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrvicak 7 Napisano Mart 24, 2014 U prolazu, 30 postova Motocikl: YAMAHA FJ1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imam.imam celog typhon125 2001god. Evo ga na stolu,radio sam juce nove karike originalna stublina alu -nikasil,masina nikada nije rasturana.Ako imas nesto da me pitas ili zelis saradnju pozovi me 064/018 55 63 potreban agregat piaggio typhoon 125ccm svaka informacija je dobro dosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Mart 24, 2014 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Masina nikada nije rasturana...eno je na stolu ima nove karike Trebalo bi da odgovaraju i motori od Skippera i Runnera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Mart 24, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Masina nikada nije rasturana...eno je na stolu ima nove karike Trebalo bi da odgovaraju i motori od Skippera i Runnera. Masina, ili ti agregat nije rastavljan na pola, znaci nije vadjena radilica, mislim da to nije komplikovano za skontati ? Edit : Odgovaraju mu od Skippera i Runnera 125-180 i Hexagona 150-180 i Aprilie SR 150 ili 125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 24, 2014 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan Masina nikada nije rasturana...eno je na stolu ima nove karike Trebalo bi da odgovaraju i motori od Skippera i Runnera. da pasu na saraf? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 27, 2014 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan tuzna je drzava koja nema jedan agregat za motorin viska!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Mart 28, 2014 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan imam ja koliko placas kompletan mozez da ga i probas jos je na motoru ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...