Grnca 1293 Napisano Mart 23, 2014 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Dakle , kupio bih far za Hondu NX650 popularno zvanu Dominator . Bacam se u samogradnju necega i potreban mi je jedan komad fara a moze i sa polupanim staklom.\ Ustvari staklo mi uopste i netreba, bitno je da je "dupe" celo i da nisu polomljeni nosaci za plastike. Motor je RD02 1991 godiste , ako to uopste ima neke veze Ponude stavite ovde ili na PM Unapred hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1293 Napisano April 12, 2014 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan UP , oglas je jos uvek aktuelan i bice do daljnjeg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano April 12, 2014 Svrati ponekad, 196 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Imam od XL 600, ako ti odgovara. Far je kopletan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1293 Napisano April 13, 2014 Vinyl rider, 821 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Slika - cena , moze i na PM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...